INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Messi, huiduit de ultrașii lui PSG la ultimul meci în Franța

Aseară, Leo Messi (35 de ani) a disputat ultimul meci pentru PSG. A fost o despărțire urâtă, Parisul a pierdut cu Clermont, 2-3, iar ultrașii l-au huiduit pe argentinian.
Aseară, Leo Messi (35 de ani) a disputat ultimul meci pentru PSG. A fost o despărțire urâtă, Parisul a pierdut cu Clermont, 2-3, iar ultrașii l-au huiduit pe argentinian.

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 10:40 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 15:57

Leo Messi (35 de ani) a disputat sâmbătă seară ultimul meci pentru PSG. A fost o despărțire urâtă, Parisul a pierdut cu Clermont, 2-3, iar ultrașii l-au huiduit pe argentinian.

  • Cel mai mare eșec al lui Messi la PSG rămâne lipsa unui triumf în Champions League.
  • Despărțirea dintre cele două părți a devenit iminentă după ce Leo a plecat în Arabia Saudită fără acordul clubului, care l-a suspendat, pentru a promova turismul din țara respectivă. Atunci, Messi a început să fie contestat vehement de ultrașii echipei.
Rădoi, în război cu un președinte din Superliga: „Am avut plângerea pe masă, trebuia doar să o semnez și să-l dau în judecată”
„Profu' de sport”
Rădoi, în război cu un președinte din Superliga: „Am avut plângerea pe masă, trebuia doar să o semnez și să-l dau în judecată”

Leo Messi, huiduit de fanii lui PSG la ultimul meci în Franța

Galeria celor de la PSG a început „meciul” cu Messi încă de la încălzire. Suporterii campioanei Franței au început să huiduie în momentul în care crainicul anunța echipa de start și a ajuns la numele lui Leo.

Spectatorii de pe Parc des Princes l-au fluierat pe Messi și pe parcursul partidei, imediat după ce „Puricele” a ratat o șansă importantă.

Leo Messi la PSG:

  • a venit gratis în august 2021, după despărțirea de Barcelona;
  • 75 de meciuri oficiale în toate competițiile, 32 de goluri, 35 de assisturi;
  • 3 trofee: două titluri, o Supercupă;
  • pleacă liber de contract.

Am avut privilegiul să antrenez cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Anul acesta, Messi a fost o piesă importantă în echipă. Criticile la adresa lui nu sunt justificate. Când ai un sezon cu Campionatul Mondial la orizont și ai 21 de goluri și 20 de pase decisive... El a fost mereu acolo pentru noi. Un privilegiu să fiu alături de el!

- Christophe Galtier, antrenor PSG

Al-Hilal, următoarea destinație a lui Leo Messi?

După toate probabilitățile, Leo va ajunge în zona Golfului. Barcelona n-a putut să rezolve problema transferului din cauza dificultăților financiare.

Cristiano Ronaldo s-ar putea duela iar cu Leo Messi în curând în același campionat. După ce portughezul s-a transferat în ianuarie de la Manchester United la Al-Nassr, în Arabia Saudită va ajunge și argentinianul.

Cotidianul catalan Sport a anunțat că toate eforturile Barcelonei de a-l convinge să se întoarcă pe Camp Nou au eșuat, clubul blaugrana neputând să-i ofere un contract pe măsura pretențiilor sale, din cauza gravelor probleme financiare, astfel încât „Puricele” va lua tot drumul zonei Golfului. Marți, 6 iunie, va fi ziua marelui anunț.

Îl așteaptă la Al-Hillal o ofertă faraonică, 400 de milioane de euro pe sezon, dublu față de cât primește Cristiano la Al-Nassr.

Mai multe articole din fotbalul internațional:

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor” » Mai ales Man: „Cel mai slab de pe teren
ITALIA
Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor” » Mai ales Man: „Cel mai slab de pe teren"
Ionuț Radu, desființat de L'Equipe: „A stricat totul într-o seară de coșmar” » Portarul și-a luat adio de la Auxerre
FRANȚA
Ionuț Radu, desființat de L'Equipe: „A stricat totul într-o seară de coșmar” » Portarul și-a luat adio de la Auxerre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
brazisio
brazisio  •  04 Iunie 2023, 15:44
Postat de elgabri pe 04 Iunie 2023, 11:05

Messi s a suparat ca nu i au adus arbitrii de care avea nevoie ;))

Pai nu stiu frate ca anul asta la PSG a avut 0 penaltyuri date. Iubitul tau ronaldo, a dat 30% ding golurin din penaltyuri hence the name penaldo

bl0catu
bl0catu  •  04 Iunie 2023, 15:11
Postat de anarhist pe 04 Iunie 2023, 12:51

Cand esti bun sau -poate- cel mai bun intr-o meserie, nu ti se pare normal sa vrei sa castigi cel mai bun salariu in meseria ta? Pana la urma, fanii nu-i vor intretine nici familia, nici alt aspect al vietii de dupa fotbal. Mi se pare exagerat modul in care spectatorii vor sa fie partasi la viata actorilor, dincolo de scena.

da, saracu` de el o sa ramana fara bani pentru familie! numai de la Barca a luat in ultimii 5 ani peste 500 de milioane de euro! sunt curios, de cati bani au nevoie fotbalistii dupa ce se lasa ca sa supravietuiasca! asta ca se duce in golf, face probabil ce fac toti, din lacomie! nu ca are nevoie! demonstreaza ca este si el om, nu vreun zeu de 1.20 !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ricaventurianu
ricaventurianu  •  04 Iunie 2023, 15:09

Al PSG, Al penal campeon, Al Hillal ... final trist de cariera.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează