INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Leo Messi va fi anunțat marți la Al-Hilal » Va câștiga în Arabia Saudită dublu față de Cristiano Ronaldo!

Leo Messi va fi anunțat marți la Al-Hilal. Foto: Instagram
Leo Messi va fi anunțat marți la Al-Hilal. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 14:48 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 14:54

Leo Messi (35 de ani) va juca diseară ultimul meci la PSG, împotriva lui Clermont, și va pleca liber de contract să joace în zona Golfului. Barcelona n-a putut să rezolve probleme transferului din cauza dificultăților financiare.

  • PSG - Clermont, ultimul meci pentru Messi în tricoul campioanei Franței, are loc azi, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 3.

Cristiano Ronaldo s-ar putea duela iar cu Leo Messi în curând în același campionat. După ce portughezul s-a transferat în ianuarie de la Manchester United la Al-Nassr, în Arabia Saudită va ajunge și argentinianul. 

Cotidianul catalan Sport a anunțat că toate eforturile Barcelonei de a-l convinge să se întoarcă pe Camp Nou au eșuat, clubul blaugrana neputând să-i ofere un contract pe măsura pretențiilor sale, din cauza gravelor probleme financiare, astfel încât „Puricele” va lua tot drumul zonei Golfului. Marți, 6 iunie, va fi ziua marelui anunț.

Șumudică nu-l iartă pe Dan Petrescu: „Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, pentru mine e...
PROFU DE SPORT
Șumudică nu-l iartă pe Dan Petrescu: „Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, pentru mine e..."

Leo Messi va fi anunțat marți la Al-Hilal. Acord mamut de 2 miliarde

Diseară, Messi va evolua pentru ultima oară în tricoul lui PSG, în partida de pe teren propriu cu Clermont, și apoi va pleca liber de contract. Îl așteaptă la Al-Hillal o ofertă faraonică, 400 de milioane de euro pe sezon, dublu față de cât primește Cristiano la Al-Nassr. 

Daily Mail scrie despre „acordul mamut” pregătit de saudiți, 2 miliarde de euro, în total, cu toate impozitele, taxele și comisioanele și contractele de sponsorizare din jurul transferului.

„Sport” mai scrie că toate actele sunt pregătite pentru ca Messi să semneze și să devină cel mai bine plătit fotbalist din lume. Singurul lucru care nu se precizează, de către nicio sursă, este durata angajamentului propus atacantului de 35 de ani, două sezoane ori mai mult.

Al-Hilal a terminat pe locul 3 în Arabia Saudită

Ambiția saudiților de a-l convinge pe Messi să semneze este dată și de faptul că Al-Hilal a ratat titlul în acest sezon și a terminat abia pe locul al treilea, la 13 puncte de campioană, neputând juca în Liga Campionilor Asiei. Cea mai titrată echipă saudită îl curtează de mai multă vreme pe Messi care, pe lângă Barcelona, mai are și o ofertă din MLS, de la echipa lui David Beckham, Inter Miami. Incomparabilă financiar cu cea din zona Golfului.

Și Xavi, antrenorul Barcelonei, s-a resemnat că Leo nu se întoarce: „Aici porțile îi sunt deschise și știu că săptămâna viitoare va lua o decizie. Trebuie să-l lăsăm în pace să aleagă, chiar dacă va prefera propunerea din Golf. E un lider și se poate adapta perfect la orice situație”.

Citește și:

Marius Șumudică rămâne fără români la Al Raed » A plecat și Silviu Lung jr.

Khvicha Kvaratskhelia a fost ales cel mai bun jucător al sezonului în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
mr90
mr90  •  04 Iunie 2023, 17:34
Postat de chris pe 03 Iunie 2023, 20:53

Foarte mulți îl condamna. De ce nu va puneti in locul lui, cu sinceritate, si veti vedea ca nici voi nu ați renunța la 800 mil ????chiar daca mai aveti 1 miliard in cont. Până la urma sunt job-urile lor si cum nouă ne-ar plăcea tot timpul un salariu mai mare, indiferent cât câștigăm, așa si fotbaliștii. Peste 50 de ani, nimănui nu-i va mai păsa ca Messi nu si-a incheiat cariera la Barcelona, vom uita de el, insa nepoții lui vor trai regește.

***, vezi doar bani in jur ! Dar ambianta care lipseste in zona aceea? Sa vezi nisip toata ziua, sa auzi manifestarile barbare ale celor din tribune, sa ai colegi care nu stiu sa dea o pasa, sa auzi chemarea la rugaciune de 7 ori pe zi, sau sa auzi doar *** etc ... Fac ceva pe banii aia !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  04 Iunie 2023, 17:31

Idiocracy ...

inecula
inecula  •  04 Iunie 2023, 12:12
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 03 Iunie 2023, 18:11

*** pe Ronaldo il vroia inclusiv Guardiola la City inainte sa semneze cu United si omul a ales sa nu tradeze clubul care l-a facut mare desi ar fi câștigat mai multe trofee la City. La United era haos cu lotul de anul trecut dar Ronaldo a iesit in primii 11 cei mai buni ai campionatului. Cum sa nu-l vrea nimeni? Ok, poate nu l-au vrut astea din super top ca Real (care ii avea pe posturile lui pe Vinicius si Benzema) sau Bayern, dar e clar ca era dorit de multe echipe, doar ca nu se duce el la alde Roma sau AC Milan. La Atletico Madrid sau Man City ar fi fost tradari ca altfel era dorit si acolo.

Alde AC Milan ? Copile,AC Milan e cea mai titrata echipa din Europa dupa Real Madrid,asta daca stii ce inseamna titrat.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează