FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Iulian Roșu s-a gândit la o decizie drastică, dar a continuat și a fost esențial la promovarea lui Dinamo: „Dacă nu erau ei, mă lăsam de fotbal din vara trecută”

Foto: Iulian Roșu
Foto: Iulian Roșu

Articol de , , - Publicat duminica, 04 iunie 2023 12:36 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 13:35

Dinamo a revenit în Superligă, după ce s-a impus la barajul de promovare în fața celor de la FC Argeș, cu scorul de 8-5 la general.

La finalul partidei, de la Mioveni, Iulian Roșu a explicat faptul că înainte să ajungă la Dinamo, în vara anului trecut, a vrut să renunțe la fotbal.

Conducerea lui Dinamo are un obiectiv îndrăzneț după promovarea în Superligă: „Nu glumim! O să vedeți ce-o să fim într-un an”
Dinamo
Conducerea lui Dinamo are un obiectiv îndrăzneț după promovarea în Superligă: „Nu glumim! O să vedeți ce-o să fim într-un an”

VIDEO. Iulian Roșu: „Steliștii și rapidiștii s-au bucurat pentru noi” 

„Pentru mine este cea mai mare realizare de când sunt fotbalist. Deși am două titluri, pot spune că nu am avut un aport important. Am pornit foarte greu ca echipă, cu jucători neplătiți. Dacă nu era familia mea lângă mine, nu mai jucam fotbal. Nu mai aveam unde să joc! Am venit o lună în probe la Dinamo și mi-am așteptat rândul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și celor din echipă că m-au ajutat să mă integrez”, a spus Iulian Roșu la finalul partidei.

De asemenea, mijlocașul central a ținut să evidențieze că promovarea „câinilor roșii” este un motiv de bucurie și pentru rivalii de la FCSB și Rapid.

„Pe plan național toată lumea e fericită pentru această promovare. Și steliștii, dar și rapidiștii sunt bucuroși pentru promovarea noastră pentru că vor avea încasări mai mari la meciurile cu noi”, a mai afirmat mijlocașul alb-roșiilor.

Mijlocașul crescut de FCSB a mai explicat care a fost secretul reușitei pentru această promovare.

„Nu cred că promovam dacă nu rezolvau cei din conducere să putem evolua pe Arcul de Triumf și pe Arena Națională. Nu știu dacă fanii veneau în număr așa de mare, în cazul în care  jucam la  Clinceni sau la Giurgiu. Cred că la această reușită a contribuit și interdicția la transferuri. În vestiar am devenit un grup mult mai unit”, a mai explicat Iulian Roșu.

Citește și alte știri:

Ionuț Radu, desființat de L'Equipe: „A stricat totul într-o seară de coșmar” » Portarul și-a luat adio de la Auxerre

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor” » Mai ales Man: „Cel mai slab de pe teren"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close