FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL IORDACHE

Dinamo ameninţă Pandurii cu neprogramarea: "Banii sau 3-0!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2010 00:00

Dinamo a transmis clubului Pandurii să achite 550.000 de euro, restanţă din "cazul Iordache", altfel riscă neprogramarea cu Universitatea Craiova.


Pandurii şi Dinamo continuă cearta în urma "cazului Ilie Iordache". Clubul din Ştefan cel Mare solicită cei aproximativ 550.000 de euro rămaşi de achitat de clubul din Tg. Jiu şi se bazează pe decizia LPF, care a transmis gorjenilor că în caz contrar nu vor fi programaţi cu Universitatea Craiova, în etapa a 7-a.

Roş-albii au propus ca datoria să fie stinsă în schimbul transferului lui Cardoso (foto) la Dinamo, dar cei de la Pandurii n-au dat nici un răspuns. "Dacă nu achită banii cu trei zile înainte de meciul lor cu Craiova, nu vor fi programaţi în campionat, aşa că vor pierde cu 3-0 meciul contra Craiovei", zic dinamoviştii.

Gorjenii nu recunosc datoria către Dinamo, mai ales că au cîştigat în civil procesul, şi chiar au solicitat la LPF să le fie înapoiată suma de un milion de euro, cît au achitat pînă acum "cîinilor".

1 milion de euro este suma la care a fost evaluat Cardoso de Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cainerrosu
cainerrosu  •  07 Septembrie 2010, 15:40

du-te la tas condescule, daca esti smecher ! hai sa te vedem ! Pai tu crezi ca scapi cu o spaga de 10.000 - 15.000 euro cit se aude ca ai dat la judecator ?

danny_florea
danny_florea  •  05 Septembrie 2010, 14:40

pai acu' sa-i suspende? nu puteau la meciu' direct? mai aveau 2puncte in plus.erau lideri!!hai dinamo!

florinch
florinch  •  05 Septembrie 2010, 10:53

Pentru cei care spera ca Pandurii sa aiba dreptate deoarece au castigat in instanta de la Craiova:In instantele de la Craiova castig intotdeauna cei care dau banul.Aratati-mi si mie vreun interlop condamnat la Craiova,spuneti-mi si mie ce-au patit beizadelele lui Raducanoiu,vedeti ce se intampla in politia din Craiova.Pandurii,daca voiau dreptate se puteau adresa TAS,insa ei au preferat o instanta civila care este asa cum o stim cu totii.De ce oare?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează