FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fotbalistul plecat de la Dinamo dezvăluie la ce sumă a renunțat pentru a deveni liber: „Mi-am tăiat salariul de mai multe ori”

Andrei Radu / Sursă foto: GSP
Andrei Radu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 17:24 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 17:51

Andrei Radu (26 de ani), fotbalistul plecat recent de la Dinamo, a dezvăluit care a fost suma la care a renunțat pentru a deveni liber de contract în această vară.

Din informațiile GSP.ro, jucătorul avea de recuperat aproximativ 50.000 de euro, pe care nu i-a primit însă în totalitate. Fundașul stânga, venit la Dinamo în 2020, a trecut în revistă toate problemele financiare cu care s-a confruntat în ultimii doi ani. 

Andrei Radu: „Mi-am tăiat salariul și am renunțat la bani, inclusiv acum”

„Eu n-am avut niciodată 9.000 de euro lunar! Tot timpul mi-am renegociat contractul, mi-am tăiat salariul și am renunțat la bani, inclusiv acum. Eu am renunțat la 60% din contractul meu. Am renunțat la 30.000 de euro pentru a pleca

În primul an, am renunțat la alți bani pentru că plecaseră investitorii spanioli. Nu mai avea cine să ne dea bani, cine să ne dea salariile. Apoi mi-a renegociat contractul, iar din februarie până în vară (n.r. - în 2021) n-am primit niciun ban. Mi-am redus salariul și am renunțat apoi la alți bani. Spaniolii doar au lăsat impresia că au bani”, a spus Andrei Radu, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

30 de meciuria bifat Andrei Radu la Dinamo în stagiunea precedentă

Fotbalistul plecat de la Dinamo dezvăluie la ce sumă a renunțat pentru a deveni liber: „Mi-am tăiat salariul de mai multe ori”
250.000 de euro este cota de piață a lui Radu, joacă la „câini” din 2020. A trecut și pe la juniorii echipei din Ștefan cel Mare

Ce a însemnat venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo

Finalul sezonului 2019/2020 îi găsea pe roș-albi pe loc retrogradabil, însă decizia FRF de a mări numărul echipelor din Liga 1, de la 14 la 16, i-a salvat în ultimul moment. Pauza competițională a adus schimbări majore, iar Pablo Cortacero devenea numărul 1 în club.

Formația roș-albă a transferat mai mulți jucători liberi de contract, cu CV-uri impresionante și salarii pe măsură. În total, managementul spaniol a transferat 14 fotbaliști, însă proiectul revoluționar al lui Cortacero s-a transformat într-un uriaș fiasco.

VIDEO Constantin Anghelache, nemilos: „Când a început «Cortaceriada», toți își frecau mâinile că Dinamo își face echipă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Vor să strângă un milion de euro pentru Dinamo: „Toți putem ajuta!” » Care a fost cea mai mare donație

Căpitanul lui Dinamo cere întăriri: „Să ajute și conducerea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fabulos
fabulos  •  19 Iulie 2022, 01:16

Mare jucător! O să-i fie ușor sa găsească un contract mult mai mare!????????????

TRMAG
TRMAG  •  18 Iulie 2022, 23:37

Chiar fiecare jucător care nu a reușit nimic cu Dinamo,trebuie citat?Nseamna ca și GSP e de nivelul lor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează