FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Căpitanul lui Dinamo cere întăriri: „Să ajute și conducerea”

Neluț Roșu, căpitanul lui Dinamo, a jucat în ediția trecută 4 meciuri în Liga 1 pentru Voluntari, apoi 14 pentru Chiajna, în Liga 2, ratând barajul de promovare
Neluț Roșu, căpitanul lui Dinamo, a jucat în ediția trecută 4 meciuri în Liga 1 pentru Voluntari, apoi 14 pentru Chiajna, în Liga 2, ratând barajul de promovare

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2022 07:55 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 09:24

Căpitanul „câinilor”, Neluț Roșu, a transmis un mesaj ferm celor de la Dinamo care se ocupă de transferuri, solicitând mutări prin care echipa să conteze chiar în lupta pentru promovare

Neluț Roșu, 29 de ani, a semnat cu Dinamo, îndeplinindu-și o dorință din copilărie. La capătul altor două negocieri ratate cu „câinii”, ardeleanul a acceptat să îmbrace tricoul alb-roșu și, așa cum a anunțat GSP, el va purta banderola de căpitan al echipei în proximul sezon, care va începe pe 6 august. Fotbalistul încearcă să ofere optimism fanilor.

Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”
FCSB - U Cluj 1-1
Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”

Neluț Roșu: „Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo”

Încercăm să formăm un grup cât mai puternic, să mai aducem niște jucători. Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo. Timp este suficient. Sper să vină jucători care au evoluat, ca să joace direct.

Nu regret nicio secundă că am semnat cu Dinamo, am ales cu inima, cu sufletul, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună, să ne întoarcem în Liga 1, acolo unde e locul lui Dinamo.

 Da, s-ar putea ca suporterii să fie îngrijorați de situația din amicale. Dar așa e în pregătire, nu trebuie trase concluziile acum, important va fi ce vom face în campionat. Liga 2 este o competiție foarte grea, sper că înțelegem toți și vom pune osul la treabă.

Este o onoare să port banderola, am venit să formăm un grup puternic și cred că vom reuși. Noi, jucătorii, să ne facem datoria pe teren, iar cei din conducere să ajute tot ceea ce înseamnă brand. Nu depinde doar de noi. Sper ca problemele care sunt să se rezolve treptat”, a spus Neluț Roșu.

Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo. Lumea vorbește foarte mult de Dinamo, pentru că e echipă mare și în jurul unui astfel de club sunt întotdeauna discuții.

- Neluț Roșu, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Florin Tănase îl „ceartă” pe Gigi: „Cel mai bun lot la FCSB? De unde?!” » Becali i-a răspuns acid

Basarab Panduru, uluit de ce a văzut în FCSB - U Cluj: „Nu am crezut că pot să spun așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Chess
Chess  •  18 Iulie 2022, 17:16

Mutati sigla cu *** la liga secunda mai carpetarilor cu simpatii securiste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  18 Iulie 2022, 17:04
Postat de abavati pe 18 Iulie 2022, 11:33

hai cu AGA aia odata! Puneti-l pe Culina administrator special ca ala a ramas singurul dinamovist adevarat de acolo. Trebuie curatata toata pleava Negoita-Cortacero in frunte cu Talnar si lucrurile vor merge pe un fagas bun.

Si aduce ala urgent vreo 800000 de euro?

istet10
istet10  •  18 Iulie 2022, 16:57

A ajuns Rosu mare dinamovist, purtator de vorbe pt ei. Si capitan de echipa!?! Timp este destul zice el, dar vrea jucatori care sa intre direct. Asata este lucid? Daca capitanul de echipa delireaza in asa hal, restul cum or fi? Pesemne tac pt ca sunt resemnati. Asteapta falimentul pt a scapa de obligatii, cum e cazul tinerilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează