FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo pregătește două lovituri: s-au prezentat deja la antrenamente! + O altă mare surpriză pregătită de „câini”

Dinamo pregătește trei mari surprize pe piața transferurilor. E aproape să îl păstreze pe bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani), iar la antrenamente s-au prezentat mijlocașii Valentin Lazăr (32 de ani) și Neluț Roșu (28 de ani).
Dinamo pregătește trei mari surprize pe piața transferurilor. E aproape să îl păstreze pe bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani), iar la antrenamente s-au prezentat mijlocașii Valentin Lazăr (32 de ani) și Neluț Roșu (28 de ani).

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2022 15:31 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 16:02

Dinamo pregătește trei mari surprize pe piața transferurilor. Îl va păstra pe bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani), iar la antrenamente s-au prezentat mijlocașii Valentin Lazăr (32 de ani) și Neluț Roșu (28 de ani). 

Dacă Jonathan Rodriguez și-a luat „la revedere” de la foștii coechipieri, iar de mâine urmează să se alăture celor de la Sepsi, existând în acest sens și o înțelegere cu CFR Cluj, roș-albii ar putea beneficia pe mai departe de serviciile bulgarului Antoni Ivanov

Ionuț Chirilă, chemat să o salveze pe Dinamo: „Ar veni și cu bani de acasă!”
Dinamo
Ionuț Chirilă, chemat să o salveze pe Dinamo: „Ar veni și cu bani de acasă!”

Ivanov, definitiv la Dinamo

Bucureștenii le-au transmis celor de la CS Universitatea Craiova că vor activa clauza de 50.000 de euro din contractul lui Ivanov, pentru un transfer definitiv.

Conducerea grupării din Ștefan cel Mare l-a convins pe mijlocașul de 26 de ani să aștepte, fiindcă săptămâna viitoare a fost anunțată numirea unui administrator special și a unui antrenor principal! 

„Băiatul ar vrea să rămână, nu ar avea o problemă, dar să i se păstreze contractul existent. I s-a transmis să mai aibă răbdare câteva zile, să vină la antrenamente, el se pregătește în regulă până acum”, au transmis dinamoviștii.

Oficialii clubului au confirmat pentru GSP că bulgarul este jucătorul lui Dinamo, în întregime, iar dacă ar fi să plece, o va face doar pe sumă de transfer.

Vali Lazăr și Neluț Roșu, la antrenamentele lui Dinamo

Dinamo schimbă liniile ca la hochei. Astăzi, mijlocașii Valentin Lazăr și Neluț Roșu s-au prezentat la antrenamentele de la Săftica, potrivit Prosport.

Lazăr a evoluat ultima dată sub comanda lui Dan Alexa, la Reșița, în al treilea eșalon. Neluț Roșu a îmbrăcat tricoul celor de la Concordia Chiajna în stagiunea precedentă. 

VIDEO Răzvan Burleanu despre situațiile de la Dinamo și CSA Steaua: „Urmărim cu mare atenție astfel încât să putem interveni dacă va fi cazul”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Primul transfer al lui Dinamo cere întăriri urgente: „Atenție, e mai greu în Liga 2!”

VIDEO FRF, gata să intervină dacă situația lui Dinamo se agravează » Ce spune Burleanu despre CSA Steaua: „Două variante pentru a ajunge în Liga 1”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
creeperno807
creeperno807  •  30 Iunie 2022, 22:45

Asa zici tu, sa desfiinteze echipele cu cei mai multi suporteri. Mai bine sa se desfiinteze tot fotbalul romanesc si sa fie luat totul de la 0

Toty67
Toty67  •  30 Iunie 2022, 19:51

Încă mai există această echipă de vremuri triste? La fel ca FCSB? Astea ar trebui desființate prin lege!

Mondo
Mondo  •  30 Iunie 2022, 18:54

Dinamo nu poate sa surprinda cu nimica, ei or sa ia numai refuzati, ce arunca altii vin la Dinamo. Probabil ca in doua luni falimentul ii inchide. De la anul pot sa inceapa din Liga 5

Vezi toate comentariile (33)
Comentează