FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul transfer al lui Dinamo cere întăriri urgente: „Atenție, e mai greu în Liga 2!”

FOTO: Facebook @Dinamo
FOTO: Facebook @Dinamo

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2022 12:38 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 15:54

Bogdan Gavrilă, 30 de ani, solicită conducerii să purceadă la transferuri, pentru ca Dinamo să aibă șanse de a ataca promovarea.

Dinamo l-a prezentat oficial pe Bogdan Gavrilă, deși clubul are interdicție la transferuri. Mijlocașul revenit din Malta, de la Sirens FC, cere întăriri la echipă. 

De ce a plecat Mihali de la Dinamo: „Nu puteam lua nicio decizie. Trebuie să existe reguli” + Azi a fost prezentat la noua echipă
DINAMO
De ce a plecat Mihali de la Dinamo: „Nu puteam lua nicio decizie. Trebuie să existe reguli” + Azi a fost prezentat la noua echipă

Bogdan Gavrilă: „Dinamo e un club drag inimii mele”

- Bogdan, nu ai avut o strângere de inimă că ai semnat cu Dinamo, care a ajuns în „B” și de care mulți jucători vor să fugă? 
- E greu, că așa e în viață, sunt și astfel de momente, dar am vrut să vin, să fac ceva pentru un club drag inimii mele. Mi-am asumat și sper că va fi mai bine cât de curând pentru Dinamo.

- Ți-a luat mult să te decizi? 
- Nu am discutat prea multe cu conducerea. Am vorbit cu domnul Zăvăleanu de două ori la telefon, urmează să vină în București, să ne și întâlnim.

- Faliment sau Dinamo se luptă pentru Liga 1? 
- Trebuie să găsească soluții, rapid, altfel e clar, Dinamo riscă falimentul! Nu că e teamă, dar, na!, te gândești. Dânsul mi-a explicat situația, am zis să fac un compromis financiar ca să fie bine în continuare. Nu mi-a promis marea cu sarea, am vorbit pe concret, am avut o convorbire directă în care mi s-a spus adevărul. Și am decis să vin la Dinamo, eu vreau să ne luptăm pentru Liga 1. Pentru asta trebuie și bani, și continuitate.

Bogdan Gavrilă: „Ai nevoie de jucători cu experiență”

- La Săftica sunt, cum zicea Gică Mihali, condiții bune, sau sunteți doar voi și patrupezii tradiționali ai bazei? 
- E greu, dar ai unde să-ți faci munca. Sunt metode de recuperare OK, teren, acum ai nevoie de bani pentru a continua. Ca-n viață, totul se învârte în jurul banilor. Poți să stai o săptămână, două, fără una-alta, dar pe termen lung...

- Câte transferuri ar mai trebui? 
- Ai nevoie, cred că e evident, ai nevoie, mai ales că ești Dinamo. Ai nevoie de jucători cu experiență, nu poți doar cu tineri, oricât de talentați sunt. Altfel, nu ai nicio șansă la play-off și la a te lupta pentru promovare. Liga 2 este mai grea decât Liga 1! Întrebați pe oricine. Toți vor dori să-și dea viața cu Dinamo, să impresioneze în meciurile cu noi.

VIDEO Răzvan Burleanu despre situațiile de la Dinamo și CSA Steaua: „Urmărim cu mare atenție astfel încât să putem interveni dacă va fi cazul”

Citește și alte știri despre Dinamo:

A retrogradat cu Dinamo, iar acum se antrenează alături de Sadio Mane! » Imagini surprinse azi, în Palma de Mallorca
DINAMO
A retrogradat cu Dinamo, iar acum se antrenează alături de Sadio Mane! » Imagini surprinse azi, în Palma de Mallorca
FRF, gata să intervină dacă situația lui Dinamo se agravează » Ce spune Burleanu despre CSA Steaua: „Două variante pentru a ajunge în Liga 1”
ECHIPE
FRF, gata să intervină dacă situația lui Dinamo se agravează » Ce spune Burleanu despre CSA Steaua: „Două variante pentru a ajunge în Liga 1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  30 Iunie 2022, 22:42

Bravo ca i-ai atentionat, au corectat greseala

mihneailie030
mihneailie030  •  30 Iunie 2022, 15:49

,, Ziariștii GSP..., la Saftica e condiții bune,,!!! Bai, voi va uitați la voi? Nu va e rușine???? Mi, e sila de voi, ziariștilor...

brentford
brentford  •  30 Iunie 2022, 15:05

gesepeu' nu cere intariri pentru moderatori? de 3 ore nu mai apare niciun comentariu pe site. dar e vara,ce sa-i faci?! poate oamenii se racoresc la izvorul muntelui cu un ciucas rece si un gratar a la Budescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează