FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

exclusiv Deja vu: dacă e mercato, Dinamo are transferurile blocate! Ce au transmis oficialii „câinilor”, pentru GSP

După experiența la Dinamo, Gluhakovic a ajuns tocmai în liga a treia austriacă, la Stripfing, după trei luni în care a fost liber de contract
După experiența la Dinamo, Gluhakovic a ajuns tocmai în liga a treia austriacă, la Stripfing, după trei luni în care a fost liber de contract

Articol de - Publicat vineri, 24 iunie 2022 15:56 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 16:02

Ca și cum Dinamo nu avea și-așa atâtea probleme pe cap la club, roș-albii au transferurile blocate după memoriul depus de Gluhakovic, care a și câștigat procesul și urmează să primească 26.000 de euro

Cum începe mercato de vară, Dinamo are transferurile blocate! Un deja vu după sezonul estival 2021, când roș-albii au avut transferurile blocate până la începutul lunii septembrie, lansându-se în mercato de-abia în ultimele zile oficiale de tranzacții, mutări făcute pe repede-înainte, care și-au dovedit inutilitatea, drept dovadă că majoritatea celor aduși în septembrie au plecat după trei luni!

"Câinii" sunt și în "B" în exact aceeași situație din 2021. În vara 2022, Dinamo este din nou blocată la transferuri, după decizia FIFA, după memoriul înaintat de fostul fundaș dreapta al bucureștenilor, Petar Gluhakovic.

Cadou de la București

Jucătorul pe care Mircea Rednic l-a adus în Ștefan cel Mare - după 9 luni în care era liber de contract! - și despre care a spus la semnarea angajamentelor că Dinamo se poate dispensa oricând de serviciile lui, fără pretenții financiare. Clubul l-a dat afară pe fotbalistul austriac, când încă "Puriul" mai era în "haită", întrucât Rednic nu a mai avut nevoie de el după ce-a făcut praf un meci. Gluhakovic nu a fost de acord cu rezilierea unilaterală, s-a adresat forului internațional și a avut câștig de cauză.

Vestea bună sau cea rea? Cea rea este că Dinamo trebuie să-i achite banii jucătorului, cea bună - dacă poate fi interpretată astfel - este că Gluhakovici avea un salariu relativ modic, astfel că a solicitat doar 26.000 de euro din plata restanțelor. 

"O să-i plătim și vom debloca situația", au transmis oficialii roș-albilor, pentru GSP.ro. O altă sumă care atârnă de grumazul "câinilor", care și-așa sunt amenințați de faliment. Banii ar putea fi achitați jucătorului. la începutul lunii iulie.

23de mii de euro este suma totală a restanțelor pe care Steliano Filip le-a cerut dinamoviștilor, el înaintând memoriu în România

162de minute a adunat Gluhakovic la Dinamo, 72 de minute cu Voluntari (1-2) și 90 de minute cu Chindia (0-1). A mai prins de trei ori banca de rezerve

Gluhakovic, un gafeur 

Petar Gluhakovic a venit în probe, după ce antrenorii "câinilor" nu au fost mulțumiți de randamentul dat pe post de Sorescu, Geani Crețu, Nica sau Ehmann. Fost internațional de junior austriac, el a luat "testele", a semnat pe 17 noiembrie, a debutat cinci zile mai târziu. 

Dinamo avea 1-0 la Voluntari, dar noul fundaș dreapta a rezolvat situația. Mai întâi, a gafat la reușita lui Rață, când l-a scăpat din marcaj pe adversarul direct, apoi a ieșit în întâmpinarea lui Ion Gheorghe, a lovit balonul, însă fix în piciorul mijlocașului de la Voluntari, care a reușit, astfel, să pătrundă în careu și să-l învingă pe Iliev.

Un fost jucător, pus pe gânduri de haosul de la Dinamo: „A fost ciudat să văd mediocritatea asta”
DINAMO
Un fost jucător, pus pe gânduri de haosul de la Dinamo: „A fost ciudat să văd mediocritatea asta”
A picat varianta Cotroceni pentru Dinamo! Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2: „Încercăm să ajungem la o înțelegere”
DINAMO
A picat varianta Cotroceni pentru Dinamo! Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2: „Încercăm să ajungem la o înțelegere”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
thirteen
thirteen  •  25 Iunie 2022, 18:32
Postat de paolo19 pe 24 Iunie 2022, 18:55

Falimentu'!

Evident asta-i solutia.

creeperno807
creeperno807  •  24 Iunie 2022, 22:40

Contractele fara clauze de perfomanta sunt ca pensiile speciale pentru parlamentari. Bani cheltuiti pe nimic

paolo19
paolo19  •  24 Iunie 2022, 18:55

Falimentu'!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează