FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

A picat varianta Cotroceni pentru Dinamo! Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2: „Încercăm să ajungem la o înțelegere”

Dinamo vrea să joace pe „Arcul de Triumf”
Dinamo vrea să joace pe „Arcul de Triumf”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2022 22:30 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 22:34

Dinamo sondează piața pentru a avea un stadion unde să joace „acasă” în Liga 2. Una dintre arenele vehiculate, cea din Cotroceni, a ieșit din calcule, după spusele lui Cornel Țălnar, fost fotbalist și antrenor al „câinilor” și un apropiat al acționarului principal Dorin Șerdean. 

„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională. 

Unde a ajuns Pierret, după ce a plecat la Dinamo: „Sunt mândru să trec la acest nou nivel”
TRANSFER
Unde a ajuns Pierret, după ce a plecat la Dinamo: „Sunt mândru să trec la acest nou nivel”

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat. 

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru Playsport.

4 probleme majore pentru Dinamo înainte de noul sezon

Dinamo s-a reunit luni, pentru a începe pregătirea pentru noul sezon din Liga 1, dar clubul alb-roșu are probleme majore.

Dinamo bâjbâie în întuneric! Echipa s-a reunit ieri, în perspectiva noii ediții de Liga a 2-a, după cel mai rușinos sezon din istoria de 74 de ani, însă greul de-abia de acum începe.

În afara subțirimii valorice și numerice a lotului - mai ales că unora dintre jucătorii prezenți la reunire ori le expiră acordurile pe 30 iunie, ori vor să plece -„câinii" nu au de niciunele!

4 problemele mari la Dinamo

  1. Nu are președinte/administrator special! După dispariția lui Iuliu Mureșan, Dinamo nu a numit pe nimeni în locul lui, Răzvan Zăvăleanu solicitându-i lui Dorin Șerdean (reprezentantul acționarului majoritar) să propună un administrator special. "Fără această persoană, administrator special cu rol de președinte, care are drept de semnătură, nu poți lua nici măcar un sul de hârtie de igienă la club! Comisia Tehnică a studiat diverse soluții de jucători, de sosiri, dar nu are cine negocia, darămite să-i semnezi", au transmis roș-albii.
  2. Nu are antrenor principal! Rămași singurii tehnicieni din jurul primei echipe, Gică Mihali și Iulian Mihăiescu au încropit lotul pentru reunire și pentru primele zile de pregătire la Săftica, dar noul președinte va numi staff-ul tehnic.
  3. Nu are autocar! Vechiul mijloc de transport a fost achiziționat de unul dintre sponsorii clubului, Claudiu Ciolan, care i-a achitat 42.000 de euro lui Ionuț Negoiță, acesta a dorit să-l dea spre folosință echipei, cu titlu gratuit, dar a fost refuzat! Dinamo a preferat un contract cu Tarsin, firmă specializată în transportul de persoane.
  4. Nu are jucători! În afara celor crescuți în propriul centru de juniori, dar și dintre ei vor să plece, dinamoviștii au mai primit un răspuns pozitiv de la unul dintre jucătorii cu experiență, Răzvan Patriche. Apărătorul vrea să continue în Ștefan cel Mare, susțin sursele GSP, alături de Gabriel Moura, 34 de ani, alt veteran care a dat răspuns pozitiv.

160.000 de euroa fost bugetul lunar de salarii la Dinamo sezonul trecut, cu 50 la sută mai mare decât la FC Voluntari, Farul sau FC Argeș, formații calificate în play-off

11 meciuria adunat Patriche în ediția trecută de campionat, el fiind transferat de la Clinceni

3.000 de eurova fi salariul lunar maxim la echipa dinamovistă în proximul sezon

Oricât de optimiști am fi, cu lotul acesta nu avem nicio șansă la promovare! Dar cu 4-5 jucători experimentați, să vină lângă tinerii care deja au o experiență în Liga 1, putem încerca. Mai avem un atu: regula U19, obligatorie în liga secundă, acolo unde avem numeroase soluții, pe lângă jucătorii eligibili U21
- Gheorghe Mihali, antrenor interimar Dinamo

Lotul lui Dinamo prezent la reunire:

  • Portari: Eșanu, Fara, Oncescu
  • Fundași: Amzăr, A. Radu, Demci, Dudea, Ehmann, Patriche, G. Crețu, Țone
  • Mijlocași: Rodriguez, Giafer, Bordușanu, A. Florescu, Andreescu, Bani, Cl. Stan
  • Atacanți: Măgureanu, D. Dinu, Delciu, Borcea, Șutru

VIDEO Constantin Anghelache: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

Citește și: 

Claudiu Niculescu: „Ce naiba ne aduce Liga Națiunilor? Trebuia sacrificată această campanie!” + Ce spune despre retrogradarea lui Dinamo

EXCLUSIV S-a întors la București și vrea să contribuie la promovarea lui Dinamo: „Ne-am înțeles, mergem mai departe”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  24 Iunie 2022, 17:10
Postat de FCSpreB pe 24 Iunie 2022, 13:39

Videzi cu ochii deschisi baiete, dinamo nu moare, ia doar o pauza de reorganizare un sezon dupa care revine in forta in liga 1. Terminati cu aberatiile penibile. Si steaua e in B si rapid a fost si petrolul si u cluj, nu au regresat s au intors msi puternice

"Videzi cu ochii deschisi baiete, dinamo nu moare". La fel ai zis si acum o luna-doua, ca Dinamo nu retrogradeaza. Cum sa mai avem incredere in tine?

Barna
Barna  •  24 Iunie 2022, 17:06
Postat de luciann pe 23 Iunie 2022, 22:46

Ador titlul asta, "dinamo-liga2...etc", e...priceless!:))))))

Steaua e tot în liga a 2-a! Că bănuiesc ca ești stelist...

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  24 Iunie 2022, 16:48
Postat de iri_ pe 24 Iunie 2022, 09:22

Pai da, ai vazut cum a trecut Popivici de la Steaua la Dinamo? Mai ceva ca Danciu-gol, pe ruta Dinamo-Steaua-si inapoi Dinamo si idol pt ei…

"to be fair", Danciulescu tot la Dinamo a avut cea mai buna perioada, si dupa un timp suporterii l-am acceptat din nou.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează