FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo face spectacol pe piaţa transferurilor » După cei trei jucători luaţi de la CFR, aduce şi un fotbalist de la Craiova

Antoni Ivanov în duel cu Cosmin Matei
Foto: Imago
Antoni Ivanov în duel cu Cosmin Matei Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 18:57 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 19:55

După ce astăzi a reușit transferul lui Figueiredo de la CFR Cluj și s-au înțeles cu ardelenii pentru împrumuturile lui Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, Dinamo se mai pregătește de o lovitură. „Câinii” sunt aproape să semneze cu un fotbalist de la Universitatea Craiova.

Este vorba despre bulgarul Antoni Ivanov, mijlocaşul care nu mai intră în planurile lui Laurențiu Reghecampf la Craiova.

Discurs-şoc al unui fost campion cu „câinii”: „Aș prefera ca Dinamo să retrogradeze sau să înceapă de la zero!”
FC Argeș - Dinamo
Discurs-şoc al unui fost campion cu „câinii”: „Aș prefera ca Dinamo să retrogradeze sau să înceapă de la zero!”

Informația dezvăluită de Fanatik este confirmată și de sursele GSP, au anunțat în exclusivitate interesul „câinilor” pentru bulgar. Deși inițial, oltenii cereau 50.000 de euro pentru a-l ceda pe Ivanov la Dinamo, se pare că mutarea este pe cale să se realizeze.

În acest moment, mai trebuie să se ajungă la o înțelegere cu jucătorul pentru ca bulgarul să vină sub comanda lui Flavius Stoican. 

Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, la Dinamo!

Adus de CFR Cluj în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani, Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil. Sub comanda lui Marius Șumudică, a fost piesă de bază a echipei, adunând 18 meciuri în toate competițiile.

După venirea lui Dan Petrescu, la finalul lunii august, Rodriguez a mai prins pe teren doar câteva zeci de minute. Jonathan a fost scos de pe lista pentru campionat a CFR-ului, astfel că a fost plătit de campioană doar pentru a se antrena alături de echipă.

În curtea lui Dinamo ajunge și Dusan Celar, un atacant sârb în vârstă de 25 de ani, adus de CFR Cluj în septembrie 2021 pentru echipa a doua. Înainte să ajungă în România, Celar evoluase doar pentru cluburi din țara natală, precum Smederevo, FK Sindjelic Belgrad și BASK Belgrad.

VIDEO Meciul Zilei FC Argeș - Dinamo. 3 ponturi pentru primul meci din Liga 1 din 2022

Citește alte știri din Liga 1:

Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, se întoarce în închisoare! Decizia e definitivă

Discurs-şoc al unui fost campion cu „câinii”: „Aș prefera ca Dinamo să retrogradeze sau să înceapă de la zero!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
fecere2
fecere2  •  22 Ianuarie 2022, 10:25
Postat de cj1960i pe 21 Ianuarie 2022, 20:04

Stai linistit! Azi castiga Dinamo.

ce ziceai ?:PP

creeperno115
creeperno115  •  21 Ianuarie 2022, 22:37

Bravo Muresan!

fecere2
fecere2  •  21 Ianuarie 2022, 20:39
Postat de cj1960i pe 21 Ianuarie 2022, 20:04

Stai linistit! Azi castiga Dinamo.

cum sa nu !?:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează