FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Imagini de la antrenamentul lui Dinamo » „Câinii” au fost conduși de Sorin Colceag

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 13:52 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:52

Jucătorii lui Dinamo s-au pregătit în această dimineață sub comanda lui Sorin Colceag, cel care se ocupă de echipă după plecarea lui Ovidiu Burcă.

Formația alb-roșie se pregătește pentru meciul cu Sepsi (luni, 4 decembrie). După ce Ovidiu Burcă a plecat marți, ca urmare a rezultatelor slabe din Superligă, secunzii săi, Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, au devenit responsabili de echipă, până la numirea noului antrenor.

Ce spune Ionuț Negoiță despre eventualitatea unei noi retrogradări a lui Dinamo: „Mi-aș dori să găsească o soluție, dar...”
DINAMO - FCSB
Ce spune Ionuț Negoiță despre eventualitatea unei noi retrogradări a lui Dinamo: „Mi-aș dori să găsească o soluție, dar...”

VIDEO Dinamo s-a pregătit sub comanda lui Sorin Colceag

Jucătorii au efectuat o ședință de pregătire ușoară, axată pe partea fizică, sub supravegherea preparatorului Mădălin Udrea. În lipsa unui anunț despre viitorul antrenor, fotbaliștii nu au făcut antrenamente tactice. 

La antrenamente a participat și extrema Antonio Bordușanu (19 ani), care a bifat doar 10 minute în acest sezon de Superligă. Deși la începutul lunii staff-ul lui Dinamo se temea că acesta a suferit o nouă accidentare gravă la genunchi, investigațiile au arătat că a fost doar o problemă minoră. El va putea intra la meciul cu Sepsi, alături de Gabriel Moura și Gorka Larrucea, care revin după suspendări. 

De la antrenamente a lipsit Neluț Roșu. Mijlocașul de 30 de ani a suferit o ruptură musculară în meciul cu Universitatea Craiova, a fost în tribună cu FCSB și cel mai probabil nu va mai juca în acest an.

Citește și: 

Din discuție în discuție! Șefii lui Dinamo se văd diseară cu încă un antrenor!

5 lucruri pe care noul antrenor de la Dinamo trebuie să le rezolve urgent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează