FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Ce spune Ionuț Negoiță despre eventualitatea unei noi retrogradări a lui Dinamo: „Mi-aș dori să găsească o soluție, dar...”

Ionuț Negoiță (49 de ani) a revenit în fotbal românesc, dar ca sponsor al celor de la FC Voluntari
Ionuț Negoiță (49 de ani) a revenit în fotbal românesc, dar ca sponsor al celor de la FC Voluntari

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 12:55 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 12:56

Ionuț Negoiță (49 de ani), fost patron al lui Dinamo, este de părere că rezultatul din derby-ul cu FCSB, scor 0-1, este unul corect, având în vedere că formația din „Ștefan cel Mare” ocupă abia penultimul loc în clasament.

Negoiță consideră că Dinamo își poate reveni dacă va face transferuri importante în pauza de iarnă. 

Ministerul Dezvoltării a dezvăluit astăzi cifrele » Cât costă noul stadion Dinamo și cel de la Timișoara + Ce capacitate vor avea
DINAMO
Ministerul Dezvoltării a dezvăluit astăzi cifrele » Cât costă noul stadion Dinamo și cel de la Timișoara + Ce capacitate vor avea

VIDEO. Ionuț Negoiță: „Cu mai multă șansă, putea câștiga și Dinamo”

Era de așteptat un astfel de rezultat între FCSB și Dinamo. Contextul este în favoarea adversarilor. Și Dinamo ar fi putut câștiga, dar cu foarte multă șansă. Nu a fost să fie! 

Pentru mine a fost un joc interesant, doar că nu mi-a plăcut rezultatul. Suporterii își doresc rezultate, ceea ce este normal. Ei regretă normalitatea și faptul că Dinamo nu este mai sus. Sincer, mi-aș dori ca echipa să găsească o soluție și să meargă cât mai bine”, a spus Ionuț Negoiță.

Ionuț Negoiță: „Șansele ca Dinamo să retrogradeze sunt foarte mari”

Negoiță a vorbit și despre șansele ca Dinamo să se mențină în primul eșalon după startul slab de sezon.

În general, e mai ușor să promovezi din Liga 2 în Liga 1 decât să te menții. Dacă nu se face ceva în această iarnă, să aducă 3-4 jucători de calitate, șansele să retrogradeze sunt foarte mari. Ovidiu Burcă a făcut o treabă bună la echipă, dar acum tot colectivul plătește! 

Antrenorul lucrează cu materialul pe care îl are, iar Ovidiu a făcut o treabă destul de bună. Totuși, fără investiții și fără transferuri n-avea nicio șansă”, a explicat fostul patron al lui Dinamo.

N-am auzit să fie acum probleme financiare la Dinamo. Trece printr-o criză fotbalistică! O unire cu CS Dinamo ar fi ceva complicat în momentul de față.

- Ionuț Negoiță

VIDEO. Ionuț Negoiță despre lupta la titlu

Citește și alte știri:

Patronul din Superligă pregătit să-și demită antrenorul: „Mi-a fost rușine să văd repriza a doua. Clar, e nevoie de schimbare!”

Simona Halep, prima apariție într-un spot publicitar, după pedeapsa pentru dopaj: „Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează