SPORTURI  »  TENIS  »  APARIȚIE

VIDEO Simona Halep, prima apariție într-un spot publicitar, după pedeapsa pentru dopaj: „Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 13:11 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 19:57

În așteptarea unui verdict la TAS în cazul de dopaj, după ce a primit o suspendare inițială de 4 ani, Simona Halep este protagonista unui spot publicitar.

Jucătoarea de 33 de ani e la a doua apariție publică de la izbucnirea scandalului de dopaj. La începutul lunii octombrie a apărut la un eveniment caritabil.

FOTO. Simona Halep, protagonistă într-un spot publicitar

+11 FOTO

Dubla campioană de Grand Slam apare într-o reclamă al unuia dintre sponsorii ei principali, Banca Transilvania.

„Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce. Și înseamnă să lupți chiar și atunci când pare că nu câștigi. Nu e ușor, dar trebuie să fac față”, spune Simona Halep, filmată noaptea în deșert, în timp ce urca în alergare pe o dună de nisip.

Alături de ea, în spotul dedicat zilei de 1 decembrie, mai apar Gică Hagi, Ianis Hagi și Horia Tecău.

„Să mergi către succes nu e niciodată ușor. Trebuie să lupți, să dovedești, să confirmi. Presiunea e mereu acolo. Și fiecare are drumul lui. Viața mi-a arătat că drumul greu te duce mai departe. La mulți ani, România!”, spune Gică Hagi.

 „Drumul greu e să ieși la lumină din spatele unei umbre uriașe. Eu sunt eu și ăsta e drumul meu” este mesajul lui Ianis. 

„Drumul greu e să ceri de la alții cât ai cerut de la tine însuți. Vreau să-i fac să creadă în ei, așa cum am crezut și eu în mine”, spune și Horia Tecău.

În 2022, Banca Transilvania a fost lider în topul Ziarului Financiar, privind activele, cu un total de 134 de miliarde de lei (27,3 milioane de euro). A fost urmată de BCR (98 de miliarde), BRD (71 de miliarde), ING (63 de miliarde) și Raiffeisen (62 de miliarde).

Simona Halep a filmat în deșert

Filmările cu Simona Halep s-au realizat la începutul lunii noiembrie, în Emiratele Arabe Unite, acolo unde Simona Halep se pregătește în așteptarea unui verdict la TAS.

Ea a postat pe 14 noiembrie o fotografie alături de Radu Muntean, cel care a regizat peste 400 de spoturi publicitare.

Citește și: 

TAS vine cu precizări de ultimă oră în cazul Halep » De ce nu apare Simona pe lista audierilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Freyya
Freyya  •  30 Noiembrie 2023, 00:33
Postat de 267890 pe 29 Noiembrie 2023, 21:15

Are tupeu dopata.

ala nu mai e tupeu - e sorici

267890
267890  •  29 Noiembrie 2023, 21:15

Are tupeu dopata.

Freyya
Freyya  •  29 Noiembrie 2023, 19:26
Postat de johndorthy pe 29 Noiembrie 2023, 18:15

repet,ea este pe locul 3 all time la bani castigati din tenis. repet,all time. mie mi se pare socant ca mai face apel. de ce ar face. au prins-o oricum spre sfarsitul carierei cand deja le-a luat oricum aproape toti banii. ca le mai putea lua pentru maxim inca 2 ani,nici nu mai conta.

a ciugulit din umbra cat a putut. si aia cu fuga - ca talent, saraca, de unde?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează