SPORTURI  »  TENIS  »  CAZUL HALEP

TAS vine cu precizări de ultimă oră în cazul Halep » De ce nu apare Simona pe lista audierilor

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 11:29 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 11:55

TAS a venit cu lămuriri în cazul Simonei Halep (32 de ani). Ea făcut apel la decizia ITIA, care a suspendat-o 4 ani, dar cazul nu a fost judecat. Fostul lider WTA nu apare nici pe lista viitoarelor audieri al tribunalului de la Lausanne.

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată vreme de 4 ani pentru două încălcări ale regulamentului anti-doping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

Dar pe lista oficială a audierilor, publicată pe site-ul oficial TAS, figurează cazuri care au date de judecare până pe 21 martie 2024. Printre ele nu se află și apelul Simonei. Iar Tribunalul Sportiv de la Lausanne a venit cu noi precizări în cazul lui Halep, explicând cum se fac programările. 

Rebelul Nick Kyrgios a stârnit controverse cu cea mai recentă fotografie postată pe Instagram cu iubita lui: „Ești atât de penibil, omule”
Australia
Rebelul Nick Kyrgios a stârnit controverse cu cea mai recentă fotografie postată pe Instagram cu iubita lui: „Ești atât de penibil, omule”

TAS, noi precizări în cazul Simonei Halep: „Ar putea fi audiată înainte de 26 ianuarie”

„Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.

Din aceste motive, este posibil (dacă schimbul de observații scrise a fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024”, a fost răspuns TAS, potrivit Fanatik.

Așadar, este posibil ca în perioada următoare TAS să actualizeze lista audierilor și să includă acolo cazul Simonei. Rămâne de văzut dacă audierea va fi strecurată printre cazurile cu datele  deja fixate sau va fi programată după luna martie. 

VIDEO Ion Țiriac, despre cazul de dopaj al Simonei Halep: „Îi urez tot binele din lume Simonei, mai mult nu pot spune”

Citește și: 

Jannik Sinner, eroul modest al Italiei din Cupa Davis » Chris Evert anunță: „Am mai văzut asta la jucătorii mari ca Roger Federer sau Rafael Nadal"

LeBron James, umilit în seara în care a depășit un nou record » Cea mai dură înfrângere din carieră

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Freyya
Freyya  •  28 Noiembrie 2023, 13:40

deci care e "stirea"?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează