FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

Prunea scoate în evidență greșeala fatală făcută de șefii lui Dinamo: „Nu poţi să îţi baţi joc de un om aşa”

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 07:46 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 07:54

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, a analizat situația „câinilor” după al 6-lea eșec consecutiv din Liga 1, 1-2 cu FC Botoșani.

Fostul portar consideră că Dinamo nu trebuia să renunțe la italianul Dario Bonetti și crede că antrenorul trebuie apreciat pentru ce a realizat la formația alb-roșie în acest debut de sezon.

Florin Prunea, categoric după înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani

„Bonetti nu trebuia demis pentru că omul ăsta a stors echipa asta. A scos ce era mai bun în ea. Punctele făcute de Dinamo i se datorează lui şi acestor copii.

E acel risc financiar să îi plătești contractul pe un an. Nu ai ce să faci. Sigur că nu va renunța Bonetti. Aduceţi-vă că la ultimul mandat la Dinamo a durat vreo doi ani pe la FIFA şi i s-a plătit vreo sută şi ceva de mii de euro.

Când faci un contract ai drepturi şi obligaţii. Nu poţi să îţi baţi joc de un om aşa, fie că e antrenor, fie că sunt jucători. Mie îmi dă de gândit că cine pleacă de la Dinamo vorbește foarte urât. Înseamnă că ceva e în neregulă”, a spus Florin Prunea la TV Telekom Sport.

De la 0-2 am dominat jocul, dar micile detalii au făcut diferența. Toți ne-am regăsit energia, spiritul, acesta este cel mai mare câștig la acest moment. Fiecare jucător a făcut pasul în față, niciunul nu a dat înapoi. Nu e momentul să comentez dacă aș fi sau nu de acord să preiau soarta definitivă a echipei. În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal!
- Sorin Colceag, antrenor interimar Dinamo

Bonetti amenință

Dario Bonetti (60 de ani) nu se dă plecat de la Dinamo cu una, cu două și amenință cu tribunalul. Conducerea vrea să-l dea afară din cauza rezultatelor slabe, însă tehnicianul italian refuză de câteva zile rezilierea amiabilă. Conducerea susține că italianul a părăsit România, joi, și nu s-a mai prezentat la antrenamente. 

„Vor să-l demită fără să-i plătească nimic! Îi va acționa în instanță", a anunțat avocatul și soția antrenorului, Anna Maria De Mattei. Bonetti solicită 12.000 de euro pentru cele două luni la timona „câinilor"

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  20 Septembrie 2021, 11:07

Dupa ce ca suntem saracii lipiti pamantului mai facem si nazuri. Pe undeva ne meritam soarta! Ne-am obisnuit sa schimbam atrenori mai repede decat sosetele.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Septembrie 2021, 09:01
Postat de c23665 pe 20 Septembrie 2021, 08:30

Mare deosebire intre FKSB si Dinamo. Nu e corect sa vorvesti urat despre echipa ta. Ondrasek, cand a fost dat afara de Becali a vorbit foarte frumos de cei de la club! Si a plecat senin, cu o gramada de bani!!! Asa e civilizat.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/a-scapat-de-calvarul-de-la-fcsb-si-a-spus-tot-e-o-jungla-acolo-patronul-e-***-639375.html

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Septembrie 2021, 08:58

ca Bonetti trebuie platit , sunt 100% de acord !ca ii multumim pt ca a venit intr-un moment f greu la club cand multi altii au refuzatm iarasi de acord, dar ca si-a batut cineva joc de el , nu ! dupa 5 infrangeri la rand, trebuia sa plece singur . si ce infrangeri, fara gol marcat, multe de fapt fara sut pe poarta. stiam ca nu avea calitate in lot, dar ei nu stateau nici in teren bine. o chipa lunga , dezlanata, dezorganizata. la faze fix, dezastru ! cu FCSB fost un exemplu de 'asa nu', nici nu mai vreau sa repet toate gafele facute de Bonetti la acel meci.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează