FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-2

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Dinamo - FC Botoșani 1-2. Sorin Colceag, antrenorul de ocazie al „câinilor”, e optimist în privința viitorului, deși nu are siguranța că va continua ca „principal” în Ștefan cel Mare. +49   FOTO
Dinamo - FC Botoșani 1-2. Sorin Colceag, antrenorul de ocazie al „câinilor”, e optimist în privința viitorului, deși nu are siguranța că va continua ca „principal” în Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 21:42 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 22:18

Dinamo - FC Botoșani 1-2. Sorin Colceag, antrenorul de ocazie al „câinilor”, e optimist în privința viitorului, deși nu are siguranța că va continua ca „principal” în Ștefan cel Mare.

„Am reușit să arătăm momente bune, dar am păcătuit la micile detalii, care au făcut diferența. Am dominat jocul după 0-2, am avut ocazii, am pus presiune, i-am dezorganizat, au făcut și niște schimbări - semn că aveau probleme. A fost o energie de grup, ne-am regăsit spiritul, a fost important. E cel mai mare câștig. 

Am văzut implicarea tuturor, toți au făcut pasul în față, am vorbit cu ei la final și au spus că au dat tot ce au putut. Meciul de azi ne dă speranța că putem arăta mult mai bine pe viitor, cu revenirile lui Filip, Sorescu și Matei. 

Eu n-am mai vorbit cu domnul Bonetti de o lună și jumătate, cel puțin. Nu a fost implicat în niciun fel la meciul de azi. Nu știu cum ar fi putut interveni. Personal, n-am avut nicio discuție cu dânsul. N-a transmis nimic. 

Iliev (n.r. - portarul) ne-a adus momente de siguranță, de echilibru, dar toți care au jucat au dat maximum, asta e important. Nu cred că pot discuta acum despre a continua la Dinamo ca principal. N-am ce să spun. În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal”, a declarat Colceag la final.

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”
Dinamo - Botoșani 1-2
Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

Dinamo a tremurat din cauza nocturnei

Dinamo - FC Botoșani a fost întrerupt 10 minute în prima repriză, după ce a picat nocturna. Dacă se mai întâmpla încă o dată pe parcursul partidei, Dinamo ar fi pierdut meciul cu 0-3 la „masa verde”.

+45 FOTO

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat.

În cazul în care nocturna mai ceda o dată, Dinamo ar fi pierdut meciul la „masa verde”.

Pasajul din regulament în cazul problemelor cu nocturna:

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Citește mai multe știri de actualitate:

Fanii lui Dinamo n-au trecut peste umilința cu FCSB! Scenografia afișată la meciul cu Botoșani: „Totul va fi servit înapoi”

EXCLUS din lot după FCU Craiova - FCSB » Anunțul conducerii: „Toleranță zero!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
creeperno115
creeperno115  •  20 Septembrie 2021, 22:47

Colceag bate macar in cupa si preda-i stafeta in octombrie lui rednic. Pana atunci, iti doresc numai succesuri!

520143398153430
Pavel Radu  •  20 Septembrie 2021, 08:20

Nea Sorine ....vezi că încurcași obiectele : este vorba de baston nu sabie !

03101956
03101956  •  20 Septembrie 2021, 08:17

NU, NU schimbati nimic.......totul functioneaza normal!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează