FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI

Dinamo - Botoșani 1-2. „Agenții 0-6” » Continuă seria înfrângerilor pentru „câini”! Clasamentul ACUM

Dinamo - Botoșani, liveTEXT pe GSP.ro +49   FOTO
Dinamo - Botoșani, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 21:05 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 22:33

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Moldovenii se apropie, pentru moment, la un punct de liderul CFR Cluj.

Programul și rezultatele etapei #9

Dinamoviștii n-au știu ce i-a lovit în primele 20 de minute. Ongenda a deschis rapid scorul, la finalul unei acțiuni superbe de atac, la care a contribuit și ieșirea hazardată a lui Crețu, apoi Kage a dublat avantajul, dintr-o lovitură de la 11 metri pe care tot el o obținuse. 

Dinamo n-a avut replică, iar întreruperea de 10 minute provocată de problemele cu nocturna a părut o salvare de moment pentru „câini”.

Dinamo, eșec cu FC Botoșani: serie nefastă pentru „câini”

Sorin Colceag a redresat situația la pauză, iar Torje a aprins finalul partidei. A transformat un penalty și a spart ghinionul „câinilor”, care erau fără gol marcat de pe data de 2 august, de la victoria 3-1 cu Academica Clinceni. 

În al treilea minut al prelungirilor, gazdele au mai cerut două penalty-uri. Hațegan a fost de neînduplecat și i-a arătat cartonașul galben pentru simulare lui Cătălin Țîră.

Dinamo ajunge la a 6-a înfrângere consecutivă în Liga 1 și ocupă penultima poziție, cu 6 puncte strânse în 9 partide. De cealaltă parte, FC Botoșani se instalează confortabil pe locul secund, la un punct de liderul CFR. Campioana joacă luni, cu CS Universitatea Craiova.

FINAL » Dinamo - FC Botoșani 1-2

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat din minutul în care a fost oprit.

În cazul în care nocturna mai ceda o dată, Dinamo ar fi pierdut meciul la „masa verde”.

+45 FOTO

Pasajul din regulament în cazul problemelor cu nocturna:

Dinamo - Botoșani 1-2. „Agenții 0-6” » Continuă seria înfrângerilor pentru „câini”! Clasamentul ACUM

Dinamo - FC Botoșani, echipe de start:

Dinamo: Iliev - Creţu, Ehmann, Grigore, A. Radu - Itu, Răuţă, Torje - Moldoveanu, Ivanovski, Bani
Rezerve: Eşanu - Giafer, Amzar, Tone, Borcea, Neicuţescu, Stan, Ţîră, Popa
Antrenor: Sorin Colceag

  • La primul meci în calitate de antrenor principal, Sorin Colceag a schimbat masiv în echipa de start, în comparație cu ultimul meci, eșecul 0-6 cu FCSB
  • Iliev apare în poartă în locul lui Eșanu. Ehmann îl înlocuiește pe Giafer în centrul defensivei. Nici tânărul Amzar nu mai este titular, fiind înlocuit cu Geani Crețu
  • Torje a fost coborât din atac în linia de mijloc
  • Ofensiva este schimbată în totalitate. Moldoveanu, Ivanovski și Bani sunt cei aleși. Singurele schimbări forțate au fost cele ale lui Sorescu și Filip, ambii suspendați.

FC Botoșani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Tîrcoveanu, Edjouma, Ongenda - Barbosa, Roman, Kage
Rezerve: Contra, Tchakonte, Dragu, Croitoru, Florescu, Fili, Sila, Petkovski, Souza
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

Citește și alte știri: 

VIDEO + FOTO Dinamo, victorie uriașă la debutul în grupa A din Liga Campionilor! A învins una dintre favoritele la trofeu

Dinamo pregătește încă un transfer de talie mondială » Negociază cu un campion european, câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (535)
dragdim
dragdim  •  20 Septembrie 2021, 02:57

Dacă citești prostia asta de articol, ai spune ca Dinamo nu a trecut jumătatea terenului. Ai uitat sa spui ca Bani și Moldoveanu au avut ocazii imense, ca in a doua repriza s-au mișcat binișor in atac, iar in apărare Grigore a vrut sa vadă de câte ori poate pasa adversarilor fără ca aceștia sa marcheze.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  20 Septembrie 2021, 00:55
Postat de csa_si_fcsb_inseamna_steaua pe 20 Septembrie 2021, 00:36

Ehh.. nu te da ce nu poti sa fii! Ninonistul vrea sa para cu totul altceva decat ce e in realitate. La screenshotul incarcat pe site-ul ala, iti apare direct, sub imagine, si meta si informatiile aparatului foto.

Cred ca o întâlnire face to face la Milano cu Luciann ar lămuri defintiv acest aspect, in ambele sensuri! Adriann nu e de fapt cine vrea sa ne facă pe noi sa credem ca e!? OK, păcatul lui! Karma! Jurământ sau ba și-o asumă! Mulțumit!? :-)))

csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  20 Septembrie 2021, 00:36
Postat de steaua.inseamna.csa pe 20 Septembrie 2021, 00:17

Acum știi cum e, nu toți suntem Ștrul sa schimbam parchetul primăvara și toamna … :-))) In rest nu știu, io nu folosesc Android și chiar sa stau sa fac caut metadata este ca și cum as sta sa te caut pe tine pe pagina FC fcsb. Sa fim serioși totuși! :-)))

Ehh.. nu te da ce nu poti sa fii! Ninonistul vrea sa para cu totul altceva decat ce e in realitate. La screenshotul incarcat pe site-ul ala, iti apare direct, sub imagine, si meta si informatiile aparatului foto.

Vezi toate comentariile (535)
Comentează