FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Tensiuni la Dinamo: Uhrin și-ar fi luat bilet să plece » Ce l-a nemulțumit + de ce îl suspectează șefii

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 13:38 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 16:35

Venit la Dinamo în martie, în locul lui Flavius Stoican, Dusan Uhrin ar fi vrut să plece zilele acestea de la Dinamo, fiind nemulțumit de situația din club.

Surse apropiate clubului din „Ștefan cel Mare” au dezvăluit că antrenorul ceh de 54 de ani și-ar fi cumpărat bilet spre Cehia și ar fi vrut să plece de la echipă chiar înainte de meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, de la 12:30.

Se anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Cheltuielile se vor dubla”
DINAMO
Se anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Cheltuielile se vor dubla”

Dusan Uhrin a vrut să plece de la Dinamo

Antrenorul care în sezonul trecut a salvat clubul a fost convins cu greu să rămâne, după insistențele lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei.  Uhrin e nemulțumit că nu și-a încasat salariul în ultimele două luni, iar oficialii i-au promis că în următoarele două săptămâni va fi cu banii la zi. Acesta a acceptat să rămână pentru moment, dar nu e exclus să plece până la terminarea play-out-ului, afirmă sursele GSP.

”Uhrin e neplătit o lună, dar nu a avut niciun fel de astfel de discuție cu conducerea clubului. El a știut unde vine.  Jucătorii sunt plătiți la zi”, spun apropiații antrenorului ceh.

6 meciuriare Uhrin pe banca lui Dinamo: 2 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri

Tensiuni între conducere și Uhrin

În plus, conducerea clubului crede că Uhrin le spune jucătorilor să nu renunțe la pretențiile financiare. De exemplu, șefii lui Dinamo vor ca Andrei Radu să accepte din sezonul viitor un salariu de 5.000 de euro, în locul celor 9.000 pe care ar urma să-i încaseze, conform contractului. Fundașul stânga refuză propunerea, iar șefii „câinilor” cred că Uhrin ar fi fost cel care l-a determinat să nu accepte.

„Nu știu, chiar nu știu!”

Chiar și Dusan a recunoscut joi că nu știe dacă va mai continua sau nu în „Ștefan cel Mare” în cazul în care Dinamo va bifa rușinea istoriei: retrogradarea în eșalonul secund. 

Săptămâna aceasta ne-am pregătit normal. Am avut câte un antrenament pe zi, unele mai puternice, dar trebuie să fim pregătiți pentru baraj. Am și schimbat unii jucători, toți mi-au arătat că suntem gata pentru baraj. Despre situația actuală a clubului trebuie să-i întrebați pe ei. Ei sunt focusați la antrenamente, îmi arată că se pregătesc bine, nu pot spune ceva rău de vreun jucător.

Vreo preferată la baraj? Toate sunt echipe bune, toate au jucători care au evoluat în prima ligă, cu unii m-am întâlnit în Liga 1. Nu vreau să mă concentrez pe alte echipe acum, important este să fim gata și concentrați la ora celor două meciuri!” l “Eu vreau să salvez Dinamo, asta e tot ceea ce-mi doresc! Este foarte dificil, situația e așa cum e, aștept momente grele, dar trebuie să mă concentrez pentru că e nevoie.

Dacă voi continua în caz că retrogradează echipa? Nu știu! Chiar nu știu acum. Depinde cum va fi situația! Nu mă gândesc că o echipă de Liga 1 este favorită la baraj. Sunt trei echipe, poate patru, în eșalonul secund foarte bune. Sunt 50-50 la sută șanse, depinde cum vor fi și vom fi pregătiți fizic, psihic, încă nu se știe ce va fi peste o lună. Sunt multe lucruri de care va depinde acea confruntare”, a spus Uhrin.

VIDEO Cristian Tănase, președinte Concordia Chiajna, despre situația de la Dinamo: „Știam că vor ajunge aici”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pierde barajul, se desparte de Dinamo: „Devin liber de contract”

Indezirabil! Liderul lui Dinamo i-a inflamat iar pe suporteri: „Tot urla către noi. Nu se dezminte!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
creeperno115
creeperno115  •  29 Aprilie 2022, 22:37

Conform radio dinamo, fake news! Uhrin are doar o luna restante si nu s-a vorbit niciodata despre plecarea lui

957493404307803
Romica Pintiliescu  •  29 Aprilie 2022, 22:36

Mai astia de le stiti pe toate, pleaca sau nu pleaca? Si/a luat bilet ori ba? I-au fatat oile oierului.... ce frumoase sunt! Cum sunteti rabdari cu atata urâtenie in voi?

io.s_ge
io.s_ge  •  29 Aprilie 2022, 19:58
Postat de ioan1964 pe 29 Aprilie 2022, 19:12

si de ce nu pleaca? Daca eram in locul sau eram de mult la Praga in excursie! Ce sa mai faca acum? Isi strica sv-ul profesionist si daca pierde si la baraj ,ceea ce cred ca se va intampla daca joaca cu Clujul,Sibiul ori chiar Petrolul, nu cred sa treaca de vreuna din acestea,spun aici parerea mea la cum joaca acum,ca poate sa bata una din aceste 3 echipe probabile in proportie de 99%!!!ASA CA PASI MARUNTI CA VINE SI UTA si vi-o pune de-o coroana in ultima etapa in groapa! Va ultimul meci al lui miamo in liga1!!!!UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!!!

Tu in locul tau ar trebui sa pleci inapoi la scoala. La ce "sv" pari a avea nu cre'ca te primesc prea multi. Si mai esti si bâlbâit!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează