FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Numirea lui Uhrin la Dinamo, criticată de o legendă a clubului: „Mi-e greu să cred că va reuși! Echipa e lângă prăpastie”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 07:57 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 08:04

Dusan Uhrin, 53 de ani, a început miercuri al doilea său mandat la Dinamo, dar numirea sa nu este văzută cu ochi bun de Florin Răducioiu.

Fostul atacant și oficial al lui Dinamo nu are prea multă încredere în antrenorul ceh și crede că îi va fi greu să schimbe fața lui Dinamo, din moment ce nici Gigi Mulțescu (69 de ani) nu a putut avea rezultatele dorite.

Florin Răducioiu: „Dinamo e lângă prăpastie”

„A venit Uhrin, salvatorul, sper, al acestei echipe. Nu cred până nu văd! În haos nu poți cere rezultate, nu poți cere organizare de joc.

Îmi permit să spun asta pentru că cred că spun adevărul. Nu cred că deranjez pe nimeni. Nu ştiu ce să spun, până nu văd rezultatele. Dinamo este lângă o prăpastie pur şi simplu!

Are, într-adevăr, o anumită experienţă acest Uhrin. Dacă Mulţescu, care are o experiența extraordinară la nivelul acesta, nu a reușit să creeze un spirit de echipă. Mi-e greu să cred că acest om va reuşi. Sunt foarte pesimist! Îmi pare rău", a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

Nu mi-e teamă. Chiar nu am nicio frică! Ne putem salva. Cu suporterii alături, Dinamo e Dinamo
- Dusan Uhrin pentru Gazeta Sporturilor

12 victoriia adunat Uhrin în 26 de meciuri la Dinamo în primul mandat, plus 4 remize și 10 eșecuri

VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la DInamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cum se conduce Dinamo: „Acum noi punem antrenor!” » De la Badea & Borcea la Anghel și Tararache: „Încearcă tu, pe urmă încercăm noi"

Un puști cotat de Dinamo la 4 milioane € desființează un antrenor și face acuzații grave la adresa unui șef: „Se dădea la mămicile jucătorilor!” + „Dacă ai «cașcaval» gros și o relație, ajungi în Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează