FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

Antrenorul chemat s-o salveze pe Dinamo: „Ar ajuta și financiar! Dar trebuie să îi dai frâiele” + reacție dură: „Iuliu Mureșan ce treabă are cu Dinamo?”

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 10:46 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 18:22

Giani Kiriță și Marius Niculae, doi dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Dinamo, au vorbit despre situația echipei.

Foști campioni cu echipa roș-albă, Kiriță și Marius Niculae au analizat problemele clubului și au căzut de acord în privința numelui viitorului antrenor: Mircea Rednic.

Mircea Rednic, chemat înapoi la Dinamo

„Am avut o bancă dinamovistă şi asta îi lipseşte lui Dinamo acum. Şi investitori, pe care acum toată lumea îi regretă. Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo pentru că el a ajutat Dinamo şi e un om care poate să vină să facă treabă, dar aşa cum vrea el.

Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile în mână, să preia echipa și să-i dai timp. Eu am încredere în el. O să ajute și financiar, ştie să motiveze jucătorii. Dar îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral şi trebuie să vină antrenorul ăla de care are nevoie Dinamo. 

Doar că trebuie şi cineva pe bancă, care  să reprezinte Dinamo. Galeria trebuie să fie reprezentată. Structura asta a lui Dinamo trebuie să includă jucători care au jucat la Dinamo şi ar trebui ca galeria să fie reprezentată prin ei. 

De ce toţi jucătorii care au fost la Dinamo au fost îndepărtaţi? De ce nu vor să-i aducă? De ce nu vor să facă un proiect în care să fie reprezentați jucătorii lui Dinamo? Iuliu Mureşan ce treaba are cu Dinamo? El, săracul, a venit să ajute Dinamo, dar n-are nicio treabă cu Dinamo, să fim serioşi”, a spus Giani Kiriță la TV Telekom Sport.

Nea Mircea întotdeauna a vrut să antreneze Dinamo. N-ar fi la prima revenire, nu? Dacă vine să antreneze, atunci să o facă bine şi să scoată Dinamo din acestă situaţie
-Marius Niculae

Florin Prunea, categoric după înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani

„Bonetti nu trebuia demis pentru că omul ăsta a stors echipa asta. A scos ce era mai bun în ea. Punctele făcute de Dinamo i se datorează lui şi acestor copii.

E acel risc financiar să îi plătești contractul pe un an. Nu ai ce să faci. Sigur că nu va renunța Bonetti. Aduceţi-vă că la ultimul mandat la Dinamo a durat vreo doi ani pe la FIFA şi i s-a plătit vreo sută şi ceva de mii de euro.

Când faci un contract ai drepturi şi obligaţii. Nu poţi să îţi baţi joc de un om aşa, fie că e antrenor, fie că sunt jucători. Mie îmi dă de gândit că cine pleacă de la Dinamo vorbește foarte urât. Înseamnă că ceva e în neregulă”, a spus Florin Prunea la TV Telekom Sport.

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  20 Septembrie 2021, 17:10

Cine crede ca daca (re)ajunge "Strambu" la Dinamo se va da credit jucatorilor tineri, mai ales celor din gradina proprie, se pacaleste singur. Rednic abia asteapta sa puna iar mana pe un contract, pentru a avea Luana piata de desfacere pentru marfa expirata sau refuzata de altii!

dragdim
dragdim  •  20 Septembrie 2021, 16:48

Marii dinamoviști și-au bătut joc de Niculescu.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  20 Septembrie 2021, 15:58

Strambule nu mai cheltui banii cu presa si media ca nu te aduce nimeni la Dinamo ai demonstrat in ultimul timp in tara si strainatate ca esti un antrenor f slab dar si mare combinator la pariuri dar si cu jucatori straini !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează