FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nou antrenor pe lista lui Dinamo! Mureșan ar putea apela la unul dintre preferații săi pentru a-l schimba pe Bonetti

Dario Bonetti ar putea pleca de la Dinamo // FOTO: Cristi Preda
Dario Bonetti ar putea pleca de la Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2021 07:28 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 07:55

Dario Bonetti a plecat în Italia luni, urmează să se întoarcă astăzi, însă Dinamo ia în calcul un șoc pe banca tehnică după seria de 5 eșecuri la zero. 

Așa cum a informat încă de ieri Gazeta Sporturilor, în contextul reacțiilor ostile ale multor fani îndreptate și împotriva antrenorului italian, nu doar contra jucătorilor, oficialii au luat în calcul un șoc pe banca tehnică a roș-albilor.

Dinamo vrea să renunțe la Dario Bonetti! Miruță e pe lista lui Mureșan

Mircea Rednic și Dusan Uhrin sunt sunt primele nume vehiculate pentru a-l înlocui pe italianul de 60 de ani, dar pe lista lui Iuliu Mureșan a mai apărut un nume: Vasile Miriuță.

Antrenorul de 52 de ani e liber de contract din iulie, după ce a plecat de la Minaur Baia Mare (Liga 3). Miriuță așteaptă să vadă care va fi situația lui Bonetti. Acesta are un avantaj important: are o relație bună cu Iuliu Mureșan și cu Răzvan Zăvăleanu. 

De-a lungul carierei, Miriuță a mai antrenat la juniorii lui Energie Cottbus, Ceahlăul, CFR Cluj, Gyor, ASA Tg. Mureș, Chiajna, Hermannstadt, Kisvarda și Minaur Baia Mare. La Dinamo, Miriuță a mai antrenat o dată, între septembrie 2017 și februarie 2018, bifând 18 partide pe banca roș-albilor.

Un nou antrenor pe lista lui Dinamo! Mureșan ar putea apela la unul dintre preferații săi pentru a-l schimba pe Bonetti
La Dinamo, Miriuță a mai antrenat o dată, între septembrie 2017 și februarie 2018

Rednic și Uhrin șanse mici de a reveni la Dinamo

Fanii DDB au venit și două variante pentru înlocuirea italianului, doi antrenori iubiți în Ștefan cel Mare. 

Primul este cehul Dusan Uhrin Jr., cel care a făcut minuni în play-out-ul precedent și a salvat echipa de la retrogradare. Al doilea este Mircea Rednic, un „câine” veritabil, considerat un manager excelent.  Contactați de GSP.ro, cei doi au negat orice discuție cu Dinamo și spun că șansele de revenire sunt mici. 

Ascultăm de o lună și ceva de la Bonetti că trebuie să muncim, că suntem în urmă cu pregătirea fizică. Au trecut deja două luni... Cred că a fost o confuzie premeditat stabilită de Bonetti, să jucăm în tricouri verde deschis, să ne ascundem după ei, să nu ne dăm seama ce se joacă 
- Cornel Dinu

Se impune schimbarea lui Bonetti, dar dacă aducem alt antrenor ce facem? Degeaba iei jucători care nu știu ce înseamnă Liga 1. Acum avem jucători tineri și jucători care n-au mai evoluat la echipele lor. E foarte ușor să dai în jucători, trebuie să găsim fotbaliști 
- Giani Kiriță

VIDEO Giani Kiriță nu sare la gâtul jucătorilor lui Dinamo: „Să ridice capul din pământ!”

Citește și: 

GSP a aflat cine sunt jucătorii pe care Dinamo vrea să-i transfere de urgență: au început deja discuțiile

Dinamoviștii puși la pământ după eșecul cu FCSB: „Bonetti e bonetă, jucătorii sunt cu târnăcopul. Play-off? Poate of, of, of”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  15 Septembrie 2021, 08:20

ideal ar UHRIN dar nustiu daca poate face ceva cu lotul actual,tinerii din echipa au regresat nu au progresat,trebuie neaparat fundasi cu experienta un inchizator bun ca Rauta mai mult incurca si e predispus la eliminare in fiecare meci,deocamdata noile achiziti nu au adus nimic in plus,multi antrenori si jucatori buni ezita sa semneze cu DINAMO datorita situatiei financiare precare si a insolventei

creeperno115
creeperno115  •  14 Septembrie 2021, 22:46

Muresan mananca fotbal pe paine. Stie ce face

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Septembrie 2021, 22:02

Nene!Decat „antrenorii” aia-cu care ne sperie GSP-mai bine l-ar pune pe paznicul de la baza Saftica!Ala saracu, macar a vazut atatea antrenamente in timpul serviciului, ca in mod sigur ca e mai priceput ca aia!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close