FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Predicţie sumbră în direct la TV: „Cosmin Contra pleacă odată cu spaniolii! E o săptămână crucială”

Dănuț Lupu, 53 de ani, a vorbit din nou despre Dinamo și a lansat o ipoteză în privința proiectului spaniolilor din Ștefan cel Mare. +35   FOTO
Dănuț Lupu, 53 de ani, a vorbit din nou despre Dinamo și a lansat o ipoteză în privința proiectului spaniolilor din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 11:25 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 20:21

Dănuț Lupu, 53 de ani, a vorbit din nou despre Dinamo și a lansat o ipoteză în privința proiectului spaniolilor din Ștefan cel Mare.

Contra pleacă odată cu jucătorii spanioli. Nu vor mai rămâne nici ei dacă antrenorul va decide să-și dea demisia. Săptămâna asta e crucială pentru Dinamo, și nu știu dacă au banii necesari cei de acolo pentru a rezolva toate problemele. 

Din toți fotbaliștii aduși în această perioadă, doar Camara mi s-a părut constant. În rest... credeți că fotbaliștii spanioli ar mai fi venit în România dacă-și găseau o echipă în liga a 2-a de la ei?”, a declarat Lupu la ProX.

Contra pleacă dacă pierde cu Sepsi? «New Dinamo» sau «Nuevo Dinamo» ăsta făcut pentru Contra.... «Nada» fotbal! Crezi că dacă vine un antrenor nou poate face ceva? Nu! E greu să faci o echipă dacă aduni 9 jucători noi. 

Dinamo are procesele la Federație cu foștii jucători. Dacă nu plătesc acele restanțe, ce o sa facă Federația? Dinamo trebuie să plătească 700-800.000 de euro acum
- Dănuț Lupu, la ProX

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluriîn 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001

Dinamo. Cosmin Contra, primul discurs despre demisie

Cosmin Contra, 44 de ani, a fost dezamăgit după încă un eșec pe banca lui Dinamo, 0-1 cu CS Universitatea Craiovei, iar la finalul meciului a vorbit inclusiv despre o posibilă despărțire de roș-albi.

„Fiecare înfrângere face ca următorul meci să fie o finală, așa cum va fi pentru mine partida de sâmbătă cu Sepsi. Victoriile sunt cele care țin antrenorul în funcție. Eu, din păcate, din 6 meciuri am doar o victorie și un egal. Foarte puțin. 

Dacă nu începem să câștigăm, presiunea va fi din ce în ce mai mare și va fi o problemă. Nu știu dacă există răbdare din partea conducerii. Sunt riscurile meseriei și o știu foarte bine. Dacă nu vom câștiga foarte repede, există posibilitatea ca noua conducere să se gândească la o schimbare. Când nu sunt rezultate, antrenorul cade primul”, a declarat Contra la conferința de presă.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Craiova 0-1

+31 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă: „Contra are o problemă! Asta lipsește!”

Aleix Garcia, după debutul la Dinamo: „Contra e aici cum e Guardiola în Spania”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (57)
dodo001
dodo001  •  21 Octombrie 2020, 22:31

Mari sperante cu spaniolii desi totul a fost imbracat in roz, din pacate se va prabusi totul. Cine vorbeste de Lupu ca loveste in Dinamo, de fapt ar trebui sa stie ca el spune lucrurilor pe nume. A trebuit sa vina niste investitori din Spania ca cei de la Bucuresti , ma refer la oamenii de afacri care castiga enorm din contracte cu Statul, nu isi pot rupe o parte din profit investind in imagine, in ceva pentru comunitate, ce sa mai zic...sintem praf!

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Octombrie 2020, 19:03

Mai GSP!Alt *** nu mai gasitzi sa injure pe Dinamo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1r2d2
1r2d2  •  21 Octombrie 2020, 18:52

Vrem pista fara stadion!!!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează