FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-1

Aleix Garcia, după debutul la Dinamo: „Contra e aici cum e Guardiola în Spania”

Aleix Garcia, Dinamo +35   FOTO
Aleix Garcia, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 22:26 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 00:27

Aleix Garcia (23 de ani) a început ca titular meciul pierdut de Dinamo cu CS Universitatea Craiova, 0-1, iar la finalul partidei a analizat prestația echipei sale și a dezvăluit ce l-a convins să vină la clubul alb-roșu. 

Aleix a evoluat timp de 73 de minute, înainte ca Magaye Gueye să îi ia locul pe teren, iar spaniolul s-a declarat mulțumit de prestația sa la debutul în tricoul lui Dinamo.

„Nu am reușit să îmi ajut echipa, sunt mulțumit cu felul în care am jucat, dar puteam să fac chiar mai mult. Echipa a jucat bine, Craiova nu și-a creat multe ocazii de gol, a avut doar acel penalty. Vom merge înainte, trebuie să ne atingem obiectivul. Sunt aici de două săptămâni, nu sunt la 100%, dar în 1-2 săptămâni voi fi. 

Puteam să joc mai mult, voi fi în curând la capacitate maximă. Sunt fericit că există așteptări de la mine, încerc să dau totul și să le arăt oamenilor ce fel de jucător sunt. Încerc să joc și pentru mine să joc cât mai bine”, a declarat Aleix la TV Telekom Sport.

Aleix Garcia: „Dinamo este un club mare”

Jucătorul trecut pe la Manchester City a dezvăluit ce l-a făcut să semneze cu Dinamo, deși a fost curtat de mai multe echipe importante.

„E un proiect interesant, cu mulți oameni din Spania, m-a convins și filosofia despre joc. Este un club mare, sunt aici să fac totul să ajut clubul să urce pe primul loc. Am văzut-o pe Dinamo jucând împotriva marilor echipe ale lumii în trecut, știam că este o echipă bună. Vom lupta să readucem clubul pe primele locuri. 

Am jucat la Manchester City acum 3 ani de zile. Nu mai sunt jucătorul lor. Îl am pe Cosmin ca antrenor, e la fel de faimos aici cum e Pep în Spania. M-am bucurat de perioada petrecută la Manchester, dar acum vreau să mă concentrez aici. Mă gândesc doar la prezent. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, poate sezonul viitor voi fi în Arabia, cine știe, dar acum sunt concentrat la Dinamo”. 

Craiova merită să fie prima, are o echipă foarte bună, dar și noi suntem foarte buni și la finalul sezonului vom fi în lupta pentru titlu - Aleix Garcia, Dinamo

+31 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica le ține partea rivalilor de moarte! Îi acuză pe olteni: „Greu cu CSU anul ăsta”

Miriuță nu-l menajează pe Contra: „N-am văzut nimic! Nu poți zice că n-ai avut timp”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
petrucj
petrucj  •  19 Octombrie 2020, 08:45

Adica inexistent in ultimii 10 ani

parpalache
parpalache  •  19 Octombrie 2020, 06:53

Nu saritzi de fund in sus,pentru ca esto hombre a precizat ca AICI-la Dinamo-e Contra precum Guardiola!Ce mare antrenor e Guardiola?Ca a adus jucatori pe sute de milioane?A castigat campionate in Anglia,dar in cupele europene nu a ajuns decat in semifinale!Iar Contra?A adus jucatori fara contracte,pe salarii disproportionat de mari,ca sa aiba rezultate mult mai slabe ca in 2017-cand jucatorii lui Dinamo aveau salarii mult mai mici!Nu are nici o scuza cu Janusz Gol si cu Nemec!Doar la Gonzalez si la Isma Lopez,are o scuza- comparativ cu alde Kostrna si Scovaijsa!

andrei.f
andrei.f  •  19 Octombrie 2020, 06:33

Contra a fost dat afară de la națională, ăsta da guardiolă!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează