FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-1

DINAMO - CRAIOVA 0-1. Miriuță nu-l menajează pe Contra: „N-am văzut nimic! Nu poți zice că n-ai avut timp”

Dinamo a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1, și e antepenultima în Liga 1. Vasile Miriuță (52 de ani), fost antrenor al „câinilor”, a criticat prestația elevilor lui Cosmin Contra. +35   FOTO
Dinamo a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1, și e antepenultima în Liga 1. Vasile Miriuță (52 de ani), fost antrenor al „câinilor”, a criticat prestația elevilor lui Cosmin Contra.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 21:41 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 00:16

Dinamo a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 0-1, și e antepenultima în Liga 1. Vasile Miriuță (52 de ani), fost antrenor al „câinilor”, a criticat prestația elevilor lui Cosmin Contra. 

Vasile Miriuță nu a avut milă de Dinamo. Tehnicianul liber de contract în acest moment, după despărțirea de Hermannstadt, spune că lipsa de omogenitate nu mai poate fi folosită ca scuză și cere rezultate urgente de la Cosmin Contra. 

Dinamo - Craiova 0-1 / Miriuță, critici îndreptate spre Contra

„Acum nu mai poţi să zici că nu a avut timp, au fost aceste două săptămâni de pauză. Nu am văzut nimic, sincer, o dezamăgire pentru mine. Craiova a ştiut ce să joace, a jucat la rezultat. Mă aşteptam la mult mai mult de la Dinamo, sunt trei înfrângeri la rând. Mai este timp, dar cât? Pentru că trebuie să câştigi!”, a declarat Vasile Miriuță la Look Sport. 

18 meciuria avut Vasile Miriuță pe banca lui Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Craiova: 

+31 FOTO

VIDEO. Andrei Radu, după duelul pierdut de Dinamo în fața celor de la CS Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre Dinamo și Craiova: 

VIDEO + FOTO Dinamo - CS Universitatea Craiova, deblocat de imprudența lui Puljic! Ce a remarcat Porumboiu: „E de neconceput”

Predicție îngrijorătoare pentru Dinamo! Un rival se așteaptă la mari probleme: „Spaniolii vor pleca!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Octombrie 2020, 09:34

Corect!

dvd1
dvd1  •  19 Octombrie 2020, 05:30

afara cu Contra imediat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează