FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Predicție îngrijorătoare pentru Dinamo! Un rival se așteaptă la mari probleme: „Spaniolii vor pleca!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 09:55 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 12:37

Helmuth Duckadam, fostul președintele de imagine de la FCSB, a analizat situația de la Dinamo și crede că formația alb-roșie ar putea avea mari probleme din cauza rezultatelor.

  • Dinamo - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport.

Fostul portar crede că, având în vedere investițiile făcute în acest sezon, Pablo Cortacero și oamenii de afaceri pe care îi reprezintă acesta vor pleca la finalul acestui sezon, dacă Dinamo nu va intra în play-off.

Dacă Dinamo nu intră în play-off, spaniolii vor pleca! Ei nu au făcut atâtea transferuri pentru viitor. Le-au făcut pentru a avea rezultate imediat, acum”, a declarat Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Cu 6 meciuri jucate, Dinamo este pe locul 14, cu 5 puncte, la 5 de FC Voluntari, aflată pe locul 6, ultimul care duce în play-off.

Se duce milionul pe datorii!

Pablo Cortacero a trimis de joi aproximativ 800.000 de euro în conturile clubului din Ștefan cel Mare. Ibericul și-a amânat revenirea la București, mai având de rezolvat diverse probleme financiare, legate de Dinamo, din Spania. Pe lângă banii rezolvați de reprezentantul acționarului majoritar al grupării, roș-albii au mai intrat în posesia a 200.000 de euro din partea LPF, reprezentând bani din drepturile TV. 

Totuși, dinamoviștii nu au motive prea mari de bucurie, fiindcă așa cum vin banii, așa se și duc! Deja s-au achitat o parte din restanțele salariale ale fotbaliștilor, o parte din datoriile către terți, iar pe 25 octombrie trebuie să se achite aproape jumătate de milion de euro în contul unei datorii pentru care a fost pusă drept gaj baza sportivă de la Săftica! 

VIDEO EXCLUSIV. Dănuț Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment! Are minimum 1,5 milioane de euro datorii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Aruncat în „groapa cu lei”! Arbitrul delegat de CCA pentru derby-ul etapei din Liga 1: e talisman pentru „câini”

4 motive pentru care Dinamo - Craiova va fi un meci incendiar! Contra și Nistor, personaje cheie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
959984880688686
Radu Savu  •  18 Octombrie 2020, 21:22

Mai lăsați toate articolele astea anti-dinamo.Singurul bai acolo e antrenorul.

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  18 Octombrie 2020, 18:24

Cainele moare de drum lung si Ducadam ,lupu (cu l mic ) de grija altuia....

doomguy
doomguy  •  18 Octombrie 2020, 17:25
Postat de George Nelu pe 18 Octombrie 2020, 16:42

Un lucru trebuie sa fie CLAR pentru toti care isi fac probleme, in raport cu posibilitatie financiare ale INVESTITORILOR SPANIOLI (vezi Dukadam). Spanioli cand au venit la DINAMO au stiut si stiu de toate problemele financiare (vezi audit etc). De aceia au BAGAT BANI si vor mai face INVESTITII. Fiindca este CLAR daca nu INVESTESTI nu vei avea PROFIT. Este CLAR ca DINAMO, are un potential foarte mare de profit. Daca INVESTITIA se va face profesional si cu oameni seriosi, viitorul lui Diamo va fi pe masura.

este clar de unde? din contra,in criza asta financiara spaniolii au venit sa dea un tun si la final baga vitanul barzesti in faliment. aia daca aveau bani veneau acum 5 ani la vitan barzesti sau acum 10. nu acum cand nu se mai poate face nimic.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close