FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

VIDEO + FOTO Dinamo - CS Universitatea Craiova, deblocat de imprudența lui Puljic! Ce a remarcat Porumboiu: „E de neconceput”

Fanii lui Dinamo au fost legitimați de jandarmi înaintea partidei cu CS Universitatea Craiova, de astăzi, ora 21:30. +7   FOTO
Fanii lui Dinamo au fost legitimați de jandarmi înaintea partidei cu CS Universitatea Craiova, de astăzi, ora 21:30.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 21:21 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 23:16

CS Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 28 al partidei cu Dinamo, din penalty.

  • Dinamo - CS Universitatea Craiova este liveTEXT AICI de la ora 21:30!

UPDATE ora 23:10. Într-o reacție pentru GSP.ro, fostul arbitru internațional Cristi Balaj s-a pronunțat asupra fazei și nu are dubii. „Este un penalty obținut de Marius Constantin, care a profitat de folosirea bratelor de către apărător. Cu toate ca inițial arbitrul a atras atenția jucătorilor sa nu mai țină, apărătorul de la Dinamo a ținut insistent adversarul. Tinerea exista și in momentul in care mingea a intrat in joc. Conform noilor prevederi, mai ales de când a apărut VAR-ul, o asemenea folosire a brațelor se sancționează". 

_______________________

Prima jumătate de oră a partidei de pe Arena Națională a fost una echilibrată, fără vreo șansă clară de gol. Echilibrul a fost rupt în minutul 27, când experimentatul Ante Puljic l-a ținut în careu pe Marius Constantin.

Penalty în Dinamo - Craiova

La un corner executat din flancul stâng, fundașul central croat l-a luat în brațe cu ambele mâini pe Constantin și nu i-a dat drumul nici în momentul în care mingea era deja în aer. Excelent plasat, arbitrul Horațiu Feșnic n-a ezitat nicio clipă și a dictat lovitură de la 11 metri, fiind acoperit de regulament. Constantin a știut când să cadă și a profitat de imprudența lui Puljic, care a fost sancționat cu cartonaș galben. 

+3 FOTO

Alexandru Cicâldău și-a asumat rolul de executant. A tras în stânga portarului, a fost ghicit, dar mingea a intrat cu șansă în poartă.

VIDEO EXCLUSIV. Ce a remarcat Adrian Porumboiu la GSP Live

Dinamo - Craiova, penalty comentat de Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu a intervenit la GSP Live și a lămurit faza. 

Faza se compune din două părți. În primul rând trebuie să vedem dacă mingea era în joc momentul în care a avut loc ținerea lui Marius Constantin. Atunci erau circumstanțe de penalty. Dacă a acordat 11 metri pentru faza a doua, când cade în careu Marius Constantin, iar apărătorul dinamovist e cu mâna pe spatele lui, dar nici nu-l trage, nici nu-l împinge, atunci cade foarte ușor. Nu este penalty dacă a acordat acolo. 

Nu îmi dau seama când a executat lovitura de la colț și momentul în care a fost dictată sancțiunea. Dacă a dat penalty în momentul în care cade Constantin, e greșit. Dacă îl trage, căderea este altfel. O mână pe spatele unui jucător advers nu poate provoca o astfel de cădere

În plus, o eroare incontestabilă. E de neconceput. Cum să nu repeți această lovitură de la 11 metri, când un jucător intră în suprafața de pedeapsă?
- Adrian Porumboiu, la GSP Live

Vezi VIDEO cu imprudența lui Puljic

Dinamo - Craiova, echipele de start: 

Dinamo: Rene - Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu - Gol, Aleix Garcia - Mihaiu, Valle, Camara - Nemec 
Rezerve: Mejias - Abdoulaye Ba, Ehmann, Sibulo, Anton, Fabbrini, Magaye Gueye, Bani, V. Borcea
Antrenor: Cosmin Contra


Craiova: Pigliacelli - C. Olteanu, Bălașa, M. Constantin, N. Bancu - Nistor, Ov. Bic, Cicâldău - Bărbuț, A. Ivan, Baiaram 
Rezerve: A. Marinescu - Vătăjelu, Acka, V. Constantin, Mateiu, Căpătînă, Ofosu, Tudorie, Mamut
Antrenor: Cristiano Bergodi

Citește și alte știri despre Dinamo și Craiova: 

Dinamo - Craiova, prefațat de un fost jucător al ambelor echipe: „Va fi un derby! Craiova e echipa momentului”

Predicție îngrijorătoare pentru Dinamo! Un rival se așteaptă la mari probleme: „Spaniolii vor pleca!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
prazopolis
prazopolis  •  19 Octombrie 2020, 16:09

Oameni buni, Puljic a cazut peste Marius Constantin. In loc sa ziceti ca n-a fost penalty, sau ca a fost simulare, *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  19 Octombrie 2020, 15:41

Intotdeauna marele poromboiu observa altceva. Asta ca sa mai fie si el bagat in seama. Ca pe vremea lui dumnezeu cu mila... Nu prea era nimeni care sa observe altceva... El taia si spsnzura!!!

pittt
pittt  •  19 Octombrie 2020, 14:01

Sa joci cum a jucat Dinamo si sa dai vina pe arbitraj!!!!??????

Vezi toate comentariile (63)
Comentează