FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA. Mihai Stoica le ține partea rivalilor de moarte! Îi acuză pe olteni: „Greu cu CSU anul ăsta”

Mihai Stoica, manager general FCSB +35   FOTO
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 21:52 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 22:23

CS U Craiova a deschis scorul în meciul cu Dinamo, început la ora 21:30, printr-un penalty transformat de Alexandru Cicâldău. Imediat după, Mihai Stoica (55 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat. 

Penalty-ul a fost obținut de Marius Constantin (35 de ani), fundașul central al oltenilor, care a căzut în careu după ce a fost ținut de Ante Puljic (32). Decizia „centralului” Horațiu Feșnic de a acorda penalty i-a nemulțumit teribil nu doar pe „câini”, cât și pe Mihai Stoica!

Direct interesat ca liderul Ligii 1 să se încurce cu Dinamo, astfel încât echipa sa să se apropie de prima poziție, MM le-a ținut partea rivalilor de moarte la faza penalty-ului, sugerând că oltenii au fost din nou ajutați de arbitri. „Păi dacă-l ține, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în față! E greu cu CSU anul ăsta...”, a scris Stoica. 

Antrenorul Marin Barbu (62 de ani) i-a dat dreptate lui Mihai Stoica în comentariile postării: „Nu a fost 11 metri. Feșnic, slab”, a scris acesta.

+31 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Noutățile din Dinamo - Craiova: Contra surprinde în poartă + anonimul Olteanu, titular la olteni

Ilie Dumitrescu „s-a aprins” în direct la TV, deranjat de o opinie a lui Cristian Geambașu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
suporterucv
suporterucv  •  19 Octombrie 2020, 12:52

Daca a ajuns sa-i planga pe Dinamo....e clar, cosmarul lui e Craiova :))

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  19 Octombrie 2020, 10:25

Meeei,Meeei Meeeee! Meeeeee!Ti-ai gresit numele. Trebuia sa te cheme Beeee! Beeee! sa poti sa participi la transhumanta plauzibila a Vladutului coltos.

dansy
dansy  •  19 Octombrie 2020, 09:51
Postat de Comm Everywhere pe 18 Octombrie 2020, 23:36

Ce vorbesti acolo? Furati in Romania cat outeti sin Europa? zero sau minus

La acel cot in cap data de Pulici lui alasa Pulici trebuia sa ia al doilea galben.Ai vazut bai Contra acea faza?Dar voi catelusilor care tot *** pe aici ati vazut??????Puscariasule,bataus de suporteri,ai vazut?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează