FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț triumfal al suporterilor lui Dinamo: „Programul DDB trece la un alt nivel”

Roș-albii vor lansa duminică programul de marketplace „DinamoWin”.
Roș-albii vor lansa duminică programul de marketplace „DinamoWin”.

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 21:33 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 21:37

Suporterii înscriși în proiectul socios „Doar Dinamo București” au fost înștiințați pe mail că roș-albii vor lansa duminică programul de marketplace „DinamoWin”.

Astfel, fanii lui Dinamo propun o nouă mișcare prin care încearcă să țină clubul pe linia de plutire din punct de vedere financiar

Încă un transfer reușit de Dinamo » Clubul confirmă: „Da, a semnat!”
DINAMO
Încă un transfer reușit de Dinamo » Clubul confirmă: „Da, a semnat!”

Ce presupune „DinamoWin”? Liderii DDB explică: „Vorbim despre aceleași produse pe care le cumpărăm zi de zi și despre aceleași prețuri, doar că prin DinamoWin, 50% din comisionul încasat de marketplace va merge către Dinamo”.

Suporterii lui Dinamo anunță: „Programul DDB urmează să treacă la un alt nivel”

Dorim să fii printre primii care află această veste bună, alături de suporterii care au susținut Dinamo la greu. ProgramDDB urmează să treacă la un alt nivel, în dorința de a găsi resursele necesare pentru un club al suporterilor. Duminică acesta, 21 noiembrie, la ora 16:00, te invităm să urmărești live lansarea proiectului DinamoWin, pe pagina oficială FC DINAMO BUCUREȘTI. Link-ul transmisiei va fi distribuit pe toate paginile și canalele noastre de comunicare. 

DinamoWin este primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal. O cale eficientă prin care toți suporterii dinamoviști vor putea susține clubul, de fiecare dată când fac cumpărături. Vorbim despre aceleași produse pe care le cumpărăm zi de zi și despre aceleași prețuri, DOAR CĂ prin DinamoWin, 50% din comisionul încasat de marketplace VA MERGE CĂTRE DINAMO. Electrocasnice, componente IT, electronice, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă și grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării, articole pentru copii și multe alte produse. 

Toate cumpărăturile noastre, din orice colț al țării, vor contribui substanțial la bugetul lui Dinamo. Duminică vei afla cum funcționează această platformă și cum vă puteți înscrie. Pune-ți alarma să sune și nu lipsi de la lansare! Până atunci, hai să ajutăm clubul cu câteva bilete virtuale.

- Comunicat „Doar Dinamo București”

Un nume important din DDB pulverizează transferul lui Mircea Rednic: „Nu poate face sprint nici dacă își vede mama jefuită! Nu vreau să-i știu salariul!”
DINAMO
Un nume important din DDB pulverizează transferul lui Mircea Rednic: „Nu poate face sprint nici dacă își vede mama jefuită! Nu vreau să-i știu salariul!”

Comunicat PCH: „Fiecare săptămână în care Dinamo încă mai este reprezintă o săptămână câștigată”

În ultimii ani, Dinamo a evitat falimentul doar datorită cotizațiilor venite dinspre fani. Chiar dacă au fost numiți „cerșetori” de rivali, ultrașii roș-albilor spun că satisfacția de a fi ținut echipa în viață e de neînlocuit.

„În toamna lui 2019, oamenii din fotbal ne-au spus: «Dinamo mai are de trăit câteva luni». În martie trebuie să plătiți o mulțime de datorii ca să luați licența. «Va fi imposibil!». Suntem în noiembrie 2021 și Dinamo este încă aici. N-o duce bine deloc, dar încă este în viață, pentru că fiecare leu care a fost sacrificat de suporteri s-a transformat în aerul care a făcut ca Dinamo să meargă mai departe.

În 2020 am reușit să luăm licența. Eram doar noi, suporterii. Atât. În 2021 am luat iarăși licența. Peste 90% din bani au venit de la suporteri. Fiecare zi de meci pe care o mai trăim cu emoție este un câștig. Fiecare săptămână în care Dinamo încă mai este reprezintă o săptămână câștigată. 10 lei pe care îi dăm pe bilete înseamnă existența lui Dinamo!

Clubul ăsta pe care îl iubim și nu-l lăsăm să moară merită toată strădania noastră. Merită chiar și rușinea de a fi numiți ”cerșetori” în multe din comentarii. Pentru că nu putem altfel, pentru că fără Dinamo nu putem”.

VIDEO Florin Matache, despre situația de la Dinamo: „E din ce în ce mai rău!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Noi bătăi de cap pentru Rednic » Încă doi jucători incerți cu FC Voluntari

EXCLUSIV Încă un transfer reușit de Dinamo » Clubul confirmă: „Da, a semnat!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
gopo1.
gopo1.  •  18 Noiembrie 2021, 14:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  17 Noiembrie 2021, 22:43

Dupa amicalele astea sigur revenim la victorii si trecem la alt nivel

silver13
silver13  •  17 Noiembrie 2021, 10:52

Atât timp cât echipa nu trece la alt nivel totul e degeaba

Vezi toate comentariile (48)
Comentează