FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nume important din DDB pulverizează transferul lui Mircea Rednic: „Nu poate face sprint nici dacă își vede mama jefuită! Nu vreau să-i știu salariul!”

Michel Espinosa (#30), urmărit de Antonio Sefer în Dinamo - Rapid 1-1 // foto: Imago Images
Michel Espinosa (#30), urmărit de Antonio Sefer în Dinamo - Rapid 1-1 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 20:35 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 21:05

Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al DDB, programul socios care deține acțiuni la Dinamo, l-a făcut praf pe Michel Espinosa, „închizătorul” de 28 de ani transferat recent de Mircea Rednic (59 de ani).

Dinamo a câștigat la limită amicalul de astăzi cu divizionara secundă FC Buzău, scor 3-2. În a doua repriză, printre jucătorii la care antrenorul Mircea Rednic a apelat s-a numărat și mijlocașul defensiv camerunez Michel Espinosa, adus la Dinamo de „Puriu” în urmă cu o lună după un an în care a jucat în Bulgaria, la Botev Plovdiv.

Evoluția mijlocașului nu l-a impresionat deloc pe unul dintre cei mai importanți oameni ai programului socios „Doar Dinamo București”, Daniel Șendre. Purtătorul de cuvânt al DDB l-a criticat dur pe Espinosa într-o postare publicată pe contul personal de Facebook: „Michel își trăgea sufletul aplecat pe genunchi, după numai 40 de minute jucate. Cred că e singurul african cu splină și foarte posibil fără un plămân”.

3 concluzii după FC Buzău - Dinamo 2-3 » Primul gol pentru noua achiziție + Doi jucători ai lui Rednic s-au întrecut în gafe
FC BUZĂU - DINAMO
3 concluzii după FC Buzău - Dinamo 2-3 » Primul gol pentru noua achiziție + Doi jucători ai lui Rednic s-au întrecut în gafe

Cele mai importante idei din postarea lui Daniel Șendre despre Michel Espinosa:

- „O enigmă pentru mine cum de Espinosa a ajuns să joace fotbal. Aleargă într-un mod foarte straniu și nu poate face sprint nici dacă vede cum e jefuită mama lui, la 10 m distanță, în vale, pe o stradă în pantă. Eu îl urmăresc fascinat pe teren, pe cuvânt!”

- „El vrea, săracul, e clar că îi place fotbalul, chiar cere mingea de la colegi, apoi dă repede pasă înapoi sau în lateral, numai înapoi sau în lateral, altfel nu, după care se bagă în sufletul celui căruia i-a pasat. Se duce la doar 2 metri de coechipier și cere mingea, iar, gesticulând foarte haios”.

- „Când nu are balonul, Michel DIRIJEAZĂ colegii la fel cum dirijează un polițist de la rutieră mașinile în intersecție. Ridică mânuțele alert, indicându-i colegului unde să paseze. Evident că nu-l ascultă nimeni, Slavă Domnului!”

- „Deși are deja 3 meciuri oficiale la Dinamo, în amicalul cu Gloria Buzău, de astăzi, Michel își trăgea sufletul aplecat pe genunchi, după numai 40 de minute jucate. Cred că e singurul african cu splină și foarte posibil fără un plămân. (Dinamo trebuie să-i facă neapărat niște raze, un RMN, habar am)”

- „Evident că îi mai iese și lui câte ceva, mai trag adversarii în el, mai scapă Michel și câte o pasă înainte, într-un meci întreg i se întâmplă lucruri bune și unui arac, însă băiatul ăsta nu are absolut nici o treabă cu fotbalul. Cum și-o fi dat Rednic acordul pentru așa ceva, îmi scapă. Bă, nici măcar salariul nu vreau să i-l știu!

- „În iulie 2021 l-au petrecut și vecinii bulgari, iar de atunci Michel a stat pe bară, până a ajuns în curte la noi. Cine o fi lăsat poarta deschisă, nu știu, cert e că omul e titular”.

Crescut la Toulouse, Espinosa nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a clubului. Pe lângă juniorii lui Toulouse, mai are în CV următoarele echipe: Trelissac, Clermont Foot și Stade Lavallois, Sporting Club de Lyon (Franța), NK Istra (Croația) și Botev Plovdiv (Bulgaria).

208este media index-ului InStat pentru Espinosa în acest sezon. El are 3 meciuri în Liga 1, 1-1 cu Rapid, 1-4 cu Sepsi OSK și 0-3 cu CFR Cluj. 45 de „închizători” din Liga 1 au o medie a index-ului mai mare decât el!

VIDEO » Florin Matache, despre situația de la Dinamo: „E din ce în ce mai rău!” 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

A scris istorie în tricoul roș-albastru, dar recunoaște după mulți ani: „N-am vrut la Steaua! M-am simțit prost când Gigi m-a pus căpitan”

Șumudică vrea să transfere din Liga 1: „Este un jucător care mă interesează”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  14 Noiembrie 2021, 21:41
Postat de cornelcc pe 14 Noiembrie 2021, 00:55

“Michel a stat pe bară, până a ajuns în curte la noi. Cine o fi lăsat poarta deschisă, nu știu”? Cum nu stii cine? Ai uitat cat v-ati chinuit voi, ddb-istii s-o deschideti, inlusiv cu picioarele!? Sara poarta a si ripostat, dar voi nu si nu! “Te vrem deschisa!” Acum aveti dileme ... deh, caini!

Dar Rednic de ce l-a luat?

razvanstefan2010
razvanstefan2010  •  14 Noiembrie 2021, 12:43

????????????????????. cel mai tare comentariu!!!

popescu222
popescu222  •  14 Noiembrie 2021, 05:09

Foarte slab Espinosa, un punct major de vulnerabilitate. Sper sa revina Rauta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează