FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică vrea să transfere din Liga 1: „Este un jucător care mă interesează”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 21:14 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 21:49

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul celor de la Malatyaspor, vrea să profite de situația lui Constantin Budescu (32 de ani) de la FCSB, unde nu este pe placul patronului Gigi Becali și să-l transfere pe mijlocaș în Turcia.

Intrat în dizgrația lui Becali după ultimul meci al roș-albaștrilor, remiza cu FC Voluntari, viitorul lui Budescu la FCSB pare pecetluit, iar Marius Șumudică vrea să-i dea o mână de ajutor „Artistului” și să îl aducă la Malatyaspor, singura condiție fiind ca jucătorul să vină liber de contract.

„Este un jucător care mă interesează. Este un jucător cu care am colaborat foarte bine şi un jucător care mă intersează, dar fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim sume de transfer. 

Dar Budescu este un jucător cu care eu am făcut performanţă şi care m-a ajutat dacă eu am fost într-un moment greu, dacă el este într-un moment greu cred că trebuie să îl ajut şi atunci voi face din tot sufletul acest lucru”, a declarat Marius Șumudică la plecarea spre Turcia, conform Look Sport.

Constantin Budescu a intrat în dizgrația lui Gigi Becali

Becali este nemulțumit de randamentul pe care Budescu îl dă pe teren și nu îl menajează deloc pe mijlocaș.

„A dat șapte exterioare. Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul. Aici se joacă fotbal, nu se dau exterioare. Edi nu trebuie să-i atragă atenția, trebuie să-l schimbe la pauză! Am fi câștigat meciul fără el. 

De aici au plecat toți nervii mei. Îl știam, dar n-am crezut niciodată că dă atâtea exterioare. Bine, Budescu mai are 3-4 luni contract și gata, la revedere!”, a declarat Gigi Becali.

  • Deși Gigi Becali anunță că Budescu mai are 3-4 luni de stat la FCSB, de fapt mijlocașul roș-albaștrilor mai are 2 ani contract, până în iunie 2023.

1gol are Budescu la FCSB în actuala stagiune, din penalty

Video Gigi Becali, noi declarații virulente: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + Îmi închide vreodată Edi gura?”

Citește alte știri din Liga 1:

Cum comentează Anghel Iordănescu ultimul atac al lui Becali la adresa lui Edi » A comparat jocul lui FCSB cu cel al naționalei României

Dinamo trece FRF la capitolul „Amenințări” în dosarul de insolvență!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
wrx.
wrx.  •  13 Noiembrie 2021, 06:42

Nepotismele lui Ninel .

fcsb_dinamo_6_0
fcsb_dinamo_6_0  •  12 Noiembrie 2021, 23:10
Postat de iosif_sef_bucatar pe 12 Noiembrie 2021, 23:06

pt limba romana apasa tasta 1 !!! pentru a ma pupa in C apasa tasta 2 !!!

hai si pana la tasta 6? tocmai te laudam.. postac prostanac

iosif_sef_bucatar
iosif_sef_bucatar  •  12 Noiembrie 2021, 23:06
Postat de fcsb_dinamo_6_0 pe 12 Noiembrie 2021, 23:05

ai invata sa numeri pana la 6, ti s-a dublat iq-ul

pt limba romana apasa tasta 1 !!! pentru a ma pupa in C apasa tasta 2 !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează