FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo trece FRF la capitolul „Amenințări” în dosarul de insolvență!

Matei și compania sunt obligați să salveze Dinamo de retrogradare, altfel a doua ieșire din insolvență nu va mai fi posibilă
Matei și compania sunt obligați să salveze Dinamo de retrogradare, altfel a doua ieșire din insolvență nu va mai fi posibilă

Articol de - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 12:17 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 12:17

Administratorul judiciar menționează în dosarul de insolvență al lui Dinamo, la capitolul riscuri, că FRF nu se implică la nivel de reglementări legale pentru păstrarea în viață a cluburilor. 

Dinamo așteaptă ca Tribunalul București să aprobe luni, 15 noiembrie, Planul de reorganizare, în baza căruia alb-roșiii speră să iasă din insolvență în următorii 3 ani. În dosarul de insolvență, administratorul judiciar a prezentat atât punctele forte al clubului, cât și riscurile la care este supus.

Ajutor pentru Deian Sorescu! Ce i-a pregătit Mircea Rednic, odată cu noul transfer de la Dinamo
DINAMO
Ajutor pentru Deian Sorescu! Ce i-a pregătit Mircea Rednic, odată cu noul transfer de la Dinamo

Legislația și FRF amenință supraviețuirea lui Dinamo

În deschiderea capitolului „Amenințări", judecătorul sindic, care urmează să avizeze Planul, este pus în gardă de „declinul fotbalului românesc la nivel național, caracterizat de scăderea interesului investitorilor pentru acest domeniu". Firma ce se ocupă de reorganizarea clubului consideră că fotbalul românesc se află într-o situație financiară dificilă din cauza legislației și a FRF.

„Reglementările legale în vigoare nu ajută, ci dimpotrivă, interpretările organelor fiscale asupra comportamentului financiar al cluburilor de fotbal sunt diverse și imprevizibile. Mai mult, lipsește și sprijinul Federație Române de Fotbal la nivel de reglementări legale pentru păstrarea în viață a cluburilor", se arată în dosarul de insolvență.

„Salariile de la Dinamo, fără performanță, sunt împovărătoare"

De asemenea, administratorul judiciar reclamă că legislația aplicabilă nu permite cluburilor de fotbal modificarea remunerațiilor jucătorilor în funcție de performanța acestora: „Menținerea lor la același nivel împovărează societatea". 

În ultimele sezoane, Dinamo a plătit milioane de euro pe salariile jucătorilor, dar echipa a luptat pentru evitarea retrogradării și s-a ales cu o sumedienie de procese.

La „Puncte forte" sunt menționate: tradiția de 73 de ani doar în Liga 1, trofeele, seriozitatea și competența managementului, susținerea fanilor prin Programul Doar Dinamo București (DDB), precum și încrederea jucătorilor și a persoanelor din fotbal în brandul „Dinamo".

20 de milioanede euro reprezintă veniturile preconizate de Dinamo pentru următorii 3 ani, conform Planului de reorganizare

 Citește și alte știri despre Dinamo:  

Semnal de alarmă tras la Dinamo: „E o mocirlă! Ce investitor să vină?”

Ionel Ganea, nedumerit de situația de la Dinamo: „Pe mine nu mă doare, dar nu înțeleg ce vor ei de la fotbal” + îl atacă pe Sorescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
creeperno115
creeperno115  •  12 Noiembrie 2021, 22:37

Frf si lpf trebuie desfiintate

rocky5
rocky5  •  12 Noiembrie 2021, 18:20
Postat de Mecanicacd Srl pe 12 Noiembrie 2021, 13:11

multi purtatori de vesta ,cei mai multi fara scoala multa(nu poti si posta si invata)isi dau cu parerea de parca ar fi osteni de-ai patriarhului jijel!!!!! pregatim pentru toti colectia de toamna care apare iarna ,vesta GARAGANDI!!!! Le vom distribuii din fata patriarhiei jijiste!!!!!!!

Hahahahahahaha!

chronic_6_0
chronic_6_0  •  12 Noiembrie 2021, 17:24

multumim frf ca au sters din pix o retrogradare, am putut sa ne bucuram de circ de 11 infrangeri. interesant ca ei acuza frf ca nu se implica, cand ei inca mai exista datorita frf

Vezi toate comentariile (28)
Comentează