FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Semnal de alarmă tras la Dinamo: „E o mocirlă! Ce investitor să vină?”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 17:16 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 17:34

Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, se teme din cauza situației în care se află clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Fălcosul” se declară îngrijorat de problemele financiare ale lui Dinamo, club aflat în insolvență, și spune că, pentru moment, nu vede o ieșirea din această situație.

Deian Sorescu poate pleca de la Dinamo! Șumudică îl vrea în Turcia: „Vreau să facem tot posibilul ca să-l luăm”
DINAMO
Deian Sorescu poate pleca de la Dinamo! Șumudică îl vrea în Turcia: „Vreau să facem tot posibilul ca să-l luăm”

Ioan Andone se teme de situația lui Dinamo: „E o mocirlă!”

„Pe mine mă îngrijorează mai tare situaţia economică. Acolo nu văd salvarea. Numai eforturile celor din DDB... Aia sunt singurii bani care mai vin. Sponsorii vin și pleacă. Ce fond de investiţii vedeți voi să vină la Dinamo? Că am văzut declaraţia lui Zăvăleanu...

Acolo e o mocirlă şi eu sunt convins că va fi foarte greu acceptat planul de insolvenţă. Trebuie să vii clar cu bani în următorii 2-3 ani, să arăți ce surse de venit ai. Pe mine asta mă îngrijorează. Salvarea de la retrogradare se poate realiza.

E mai greu să rezolve situaţia economică. Sportiv, cred că Mircea a avut şi mult ghinion cu cele două egaluri în minutul 90, când meciurile erau uşor de rezolvat”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport

Dinamo, discuții pentru un nou investitor

În direct la GSP LIVE, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că este în căutarea unui nou investitor.

Cea mai bună variantă pentru Dinamo ar fi găsirea unui investitor real, cât mai repede. 

Da, se poate scăpa foarte rapid de Cortacero. Potrivit legii insolvenței, o persoană care vine și susține activitatea unei societăți în reorganizare poate prelua acțiunile. Sunt exemple că se poate găsi un investitor în insolvență. Da, mă refer la domul Varga la CFR Cluj.  

Am încercat să valorific câteva relații în Dubai, am declanșat niște discuții. Până acum au fost doar tatonări. Sper să am o discuție decisivă cu cineva de aici, dar până acum au fost doar tatonări. Nu știu ce se va întâmpla, nu vreau să dau speranțe fanilor.

Am discutat cu instituții financiare, care sunt interesate de profit, nu neapărat de istorie. Nu am avut ce să pun pe masă. Nu avem stadion, nu avem nimic palpabil, așa că nu există mare interes din acest punct de vedere. Totuși, s-ar putea juca mai repede în cupele europene, cu o investiție minimă, față de alte țări europene. Asta e mai mult o concluzie a mea. 

Am ajuns la ideea că Dinamo a fost cumpărată pe ideea unui negoț, că s-ar putea găsi rapid un terț. Așa mi se pare. Nu am nicio dovadă. Nu cred că-i pot acuza de rea credință, ci de nepricepere. Probabil au făcut aceste contracte pe ideea «Hai să facem o echipă puternică, care să fie pe primele locuri și s-o vindem repede

- Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE

VIDEO Florin Matache a povestit cum a ajuns erou la Dinamo - Liberec: „Mă bucur că am rămas în istoria acestui club”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Au trecut 21 de ani, dar Fouhami nu a uitat de Dinamo » Fostul portar, șocat de problemele „câinilor”: „Când văd că joacă pe același stadion...”

Ionuț Negoiță îl „înțeapă” pe Mircea Rednic: „Se crede Dumnezeu” + Nu-i iartă nici pe fanii dinamoviști: „Să fie mulţumiţi cu ce primesc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cornelcc
cornelcc  •  12 Noiembrie 2021, 23:42
Postat de creeperno115 pe 11 Noiembrie 2021, 22:34

Tot e mare brand. Daca vrei profit din champions league, intri cel mai usor cu o echipa est-europeana

Ce draq fumati, tu si azvarleanu asta?

paolo13
paolo13  •  12 Noiembrie 2021, 06:00
Postat de creeperno115 pe 11 Noiembrie 2021, 22:34

Tot e mare brand. Daca vrei profit din champions league, intri cel mai usor cu o echipa est-europeana

In ce lume traiti? Ce brand? Cel mai important sponsor pe care SC Militia l-a avut vreodata a fost Saniplast, care făcea capace de w.c.-uri.

creeperno115
creeperno115  •  11 Noiembrie 2021, 22:34

Tot e mare brand. Daca vrei profit din champions league, intri cel mai usor cu o echipa est-europeana

Vezi toate comentariile (5)
Comentează