FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță îl „înțeapă” pe Mircea Rednic: „Se crede Dumnezeu” + Nu-i iartă nici pe fanii dinamoviști: „Să fie mulţumiţi cu ce primesc”

Rednic și Negoiță, în perioada în care relația lor nu se deriorarase / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Rednic și Negoiță, în perioada în care relația lor nu se deriorarase / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 09:26 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 09:49

Ionuț Negoiță, fostul finanțator al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația dezastruoasă în care se află echipa pe care a condus-o între 2013 și 2020.

Fostul finanțator din „Ștefan cel Mare” a avut mai multe clinciuri cu Mircea Rednic de-a lungul timpului, astfel că, așa cum era de așteptat, Negoiță nu l-a menajat pe actualul antrenor al lui Dinamo, despre care spune că „se crede Dumnezeu”.

Ionuț Negoiță, despre Rednic: „Poate se crede Dumnezeu, dar nu e!”

„Poate se crede Dumnezeu, nu e. Eu cred doar în Dumnezeu. Cred într-un antrenor care are rezultate şi le aştept. Sperăm să vină rezultatele pentru că sunt dinamovsit. 

Ionel Ganea, nedumerit de situația de la Dinamo: „Pe mine nu mă doare, dar nu înțeleg ce vor ei de la fotbal” + îl atacă pe Sorescu
DINAMO
Ionel Ganea, nedumerit de situația de la Dinamo: „Pe mine nu mă doare, dar nu înțeleg ce vor ei de la fotbal” + îl atacă pe Sorescu

Fanii l-au dorit foarte mult şi atunci (în perioada în care echipa era condusă de Negoiță), şi acum, să fie mulţumiţi cu ce primesc. Când îţi doreşti ceva, primeşti ceea ce îţi doreşti”, a declarat Ionuț Negoiță, potrivit sport.ro

Încă nu este prea târziu. Practic, mai e mult până se închide prima parte a campionatului. După aceea se înjumătățesc punctele și începe un alt campionat.

Ionuț Negoiță, despre șansele lui Dinamo de a se salva de la retrogradare

În timpul „erei Negoiță”, Mircea Rednic a fost angajat în două rânduri: între 2015 și 2016, când a disputat o finală de Cupă și a calificat echipa în play-off, și între 2018 și 2018, un mandat mult mai slab, în care rezultatele au lăsat de dorit. 

Șefii lui Dinamo spun STOP transferurilor lui Rednic

Mircea Rednic a adus cinci jucători în noul său mandat la Dinamo, negociază pentru încă unul, dar șefii clubului îi spun să nu mai aducă alții în perioada următoare.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al clubului, spune că, după noile transferuri, clubul se află la limită cu plata salariilor și că nu mai pot fi aduși alți jucători.

Dinamo nu-și mai permite să aducă jucători. Când a venit domnul Rednic am discutat despre un anumit număr de jucători, despre un anumit buget. Azi suntem la limita limitelor. Aștept cu nerăbdare să vină pauza competițională pentru a renunța la unii dintre jucători. Dacă se poate prin vânzare, ar fi mai bine. 

Azi suntem la limita absolută. Ne ocupăm de bani pentru salarii, dar banii se obțin greu. Noi și DDB-ul ne chinuim să strângem banii și nu ne mai permitem să aducem alți jucători”, a spus Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Au trecut 21 de ani, dar Fouhami nu a uitat de Dinamo » Fostul portar, șocat de problemele „câinilor”: „Când văd că joacă pe același stadion...”

Sâmbăta amicalelor: cu cine joacă Dinamo, FCU Craiova și Steaua

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
creeperno115
creeperno115  •  11 Noiembrie 2021, 22:39

Daca nu erai avar si cel putin jumate din profiturile lui Dinamo nu ajungeau in buzunarul tau, astazi ne-am fi aflat, in continuare, pe primele locuri

1292984874139372
Alfred Adams  •  11 Noiembrie 2021, 20:13

Bai ***, Rednic si a rupt picioarele pt echipa asta, a facut istorie, a adus trofee in vitrina clubului, tu ce ai facut? Ai bagat echipa in insolventa pt a face alte datorii!!! Ti ai bagat toti banii din transferuri in buzunar si ai nenorocit clubul asta!!! ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dd_696
dd_696  •  11 Noiembrie 2021, 20:07

neputinta: asta mic care se face ca respira greu - asta, a ingropat Dinamo, asta a facut caiacu mare si lui contra si altora pe care tot el i-a adus drept gropari... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează