FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

Sâmbăta amicalelor: cu cine joacă Dinamo, FCU Craiova și Steaua

Amicale atractive prind contur pentru acest week-end / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Amicale atractive prind contur pentru acest week-end / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 21:49 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 21:54

Echipele din primele două ligi profită de pauza prilejuită de meciurile echipei naționale, astfel că amicale atractive prind contur pentru acest week-end. 

FCU Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook că va disputa un test de verificare cu CSA Steaua sâmbătă, de la ora 14:00. Astfel, Eugen Trică va bifa primul meci de la revenirea pe banca alb-albaștrilor contra echipei Armatei. În campionat îl va aștepta apoi chiar liderul, CFR Cluj. 

Eugen Trică (45 de ani) a semnat marți contractul, lucru consemnat de club printr-o postare pe rețelele de socializare.

Amicalul FCU - CSA va avea loc în incinta „FCU Football Park”, baza recent inaugurată a oltenilor, iar accesul presei nu va fi permis. 

Rednic își testează transferurile contra echipei lui Cristi Pustai

Tot sâmbătă, de la ora 12:30, Dinamo își testează forțele cu FC Buzău, locul 5 din liga secundă. Buzoienii sunt antrenți de Cristi Pustai. 

Va fi oportunitatea ideală ca Rednic să-i vadă la luru pe ultimii sosiți în „haită”: Petar Gluhakovic, Tomas Vestenicky, Marko Nunic, Nikolaos Kainourgios sau Cătălin Carp. Partida se va disputa pe stadionul „Gloria” din Buzău.

Petar Gluhakovic, ultimul transfer al lui Dinamo

Dinamo caută să se întărească pentru a evita retrogradarea, în al treilea an consecutiv în subsolul clasamentului. Mircea Rednic a fost de acord cu transferul lui Petar Gluhakovic, 25 de ani, un fundaș dreapta dorit de antrenorul „câinilor”.

„Puriul” a anunțat validarea mutării imediat după înfrângerea cu CFR Cluj (0-3), mai ales că nu este satisfăcut de randamentul pe care Deian Sorescu îl dă pe acel post.

Comparat cu Collins Fai, adus de Dinamo în urma unor trialuri și urcat până la a deveni titular la Standard Liege, Petar Gluhakovic (1,70 metri înălțime), își dă și el restart, practic, carieriei. La fel ca Marko Nunic, un alt transfer al bucureștenilor, care a sosit în Ștefan cel Mare după o accidentare teribilă.

VIDEO De ce nu a plecat Sorescu de la Dinamo: „Am avut ofertă foarte bună pentru el, dar nu putea fi vândut din punct de vedere legal”

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu!” + Ce schimbare voia cu Voluntari: „Îl scoteam în minutul 33”

EXCLUSIV Victor Pițurcă l-a surprins pe Ioanițoaia: „Exclus să mai antrenez în România! Nu mai vorbim despre fotbalul românesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează