FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO / UPDATE FCU Craiova și-a inaugurat baza de 12 milioane de euro » Imagini din noua casă: „Mai tare decât a lui Bayern!”

Imagini cu „noua casă” a lui FCU Craiova / Sursă foto: editie.ro +21   FOTO
Imagini cu „noua casă” a lui FCU Craiova / Sursă foto: editie.ro

Articol de , - Publicat joi, 30 septembrie 2021 11:40 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 11:50

FCU Craiova și-a inaugurat ieri noua bază de antrenament, despre care finanțatorul Adrian Mititelu jr. spunea în vară că este peste cea a lui Bayern Munchen. Investiția i-ar fi costat pe olteni 12 millioane de euro. 

Echipa patronată de familia Mititelu beneficiază, începând de ieri, de o bază de pregătire ultramodernă situată în vestul municipiului Craiova. Pagina de Facebook a clubului anunță că „Football Park”, complex care se întinde pe o suprafață de pe o suprafață de 8 hectare, și-a deschis porțile pentru FCU Craiova.

Ieri, băieții lui Adrian Mutu au susținut primul antrenament în baza de antrenament despre care Mititelu jr. a afirmat că este peste cea a lui Bayern Munchen din punct de vedere al condițiilor. 

FCU Craiova și-a inaugurat ieri noua bază de antrenament / Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
FCU Craiova și-a inaugurat ieri noua bază de antrenament / Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
FCU Craiova și-a inaugurat ieri noua bază de antrenament / Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
FCU Craiova și-a inaugurat ieri noua bază de antrenament / Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
FCU Craiova și-a inaugurat ieri noua bază de antrenament / Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
+17 FOTO
  • FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Mititelu jr. în vară: „Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est”

În vara acestui an, invitat la GSP Live, Adrian Mititelu jr. anunțase inaugurarea iminentă a bazei de antrenament: „Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Clădirile încă nu sunt gata. Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est!”, s-a lăudat Adrian Mititelu Jr. la GSP Live.

„Fără să fiu lingușitor, vreau să vă spun că o bază așa cum o să aibă Universitatea Craiova nu există în Europa! Nu am văzut până acum, una așa de mare și de dotată cum va fi această bază”, spunea în vară tehnicianul Adrian Mutu. 

„Noul complex fotbalistic reprezintă cea mai importantă investiție privată în infrastructura sportivă din Oltenia și, cu siguranță, se află printre primele investiții din România.

Parcul de fotbal cuprinde 5 terenuri de fotbal de dimensiuni normale, cu gazon natural și un teren sintetic tot de dimensiuni normale, două pavilioane administrative, cu dimensiunea de 1000 mp (4 vestiare, magazii, birouri, sală fitness, etc.), 120 de locuri de parcare.

Lucrările sunt finalizate în proporție de 90%, urmând ca până la finalul anului să fie încheiată această etapă de lucrări. De asemenea, urmează că anul viitor să înceapă construirea unui campus, ce va cuprinde: un hotel de 200 de locuri, un restaurant și un centru SPA. La final, valoarea totală a investiției, incluzând și cele 8 ha de teren, va fi de peste 12 milioane de euro”, se arată într-o postare publicată de FCU Craiova.

Se încinge atmosfera înainte de derby!

Se încinge atmosfera în Craiova. Cu câteva zile înainte de derby-ul local, ultrașii celor două echipe au început să comită acte de vandalism.

Primii care au „lovit” au fost suporterii nou-promovatei FCU, care au vandalizat casa lui Sorin Cârțu, președintele de la CSU Craiova. Pe gardul fostului mare fotbalist al Craiovei au fost scrise mesaje jignitoare, precum „Mori”, „Nu uităm, nu iertăm”, „Cârțu = sifon” și „CSU = clonă”.

Ultrașii CSU Craiova au vandalizat casa de bilete a celor de la FCU

Ultrașii rivali nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia au vandalizat casa de bilete a celor de la FCU, situată în apropierea stadionului din Craiova. Mesajele, de-a dreptul vulgare, au fost însemnate pe întreaga suprafață a clădirii folosite de FCU pentru distribuirea biletelor.

Se încinge atmosfera înainte de derby! Acte de vandalism ale ultrașilor CSU lângă stadion

Valeriu Iftime lămurește situația, după răbufnirea la adresa lui Mutu: „Nu am vrut să iasă așa pe gură”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
george.br
george.br  •  30 Septembrie 2021, 21:11
Postat de stargate pe 30 Septembrie 2021, 20:24

Câte conturi ai ***

Fara numar!

foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  30 Septembrie 2021, 21:04

Dar totuși, aici nu-i despre ce rușine își ia kvsc iar?

houri.10
houri.10  •  30 Septembrie 2021, 20:45
Postat de stargate pe 30 Septembrie 2021, 20:21

Voi ce tradiție aveți? *2013 restul luat cu japca sau au cumpărat fostele glorii sau urmași lor într-o încercare disperata de a masca falsul grosolan. Dacă nu cre, ivezi meciul din 2013 sau întreabă-l pe Dragnea ca știe mai multe

Dar voi ce tradiție aveți din 2017???? Deja reinnodati tradiția voastră nr 1 :cearta, scandaluri, galceava, ura. Asta va definește. Despre fotbal nu mai are rost sa vorbim ca nu aveți treaba cu el.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează