FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime lămurește situația, după răbufnirea la adresa lui Mutu: „Nu am vrut să iasă așa pe gură”

Valeriu Iftime lămurește situația, după răbufnirea la adresa lui Mutu: „Nu am vrut să iasă așa pe gură”
Valeriu Iftime lămurește situația, după răbufnirea la adresa lui Mutu: „Nu am vrut să iasă așa pe gură”

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 21:15 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 21:41

Valeriu Iftime a oferit o nouă reacție după ce la finalul meciului Botoșani- FCU Craiova, încheiat la egalitate, scor 1-1, finanțatorul clubului moldovean a dat o declarație acidă la adresa lui Adrian Mutu.

Iftime a fost foarte supărat după remiza cu FCU Craiova, iar la finalul meciului acesta a declarat „dacă m-ar chema Adi Mutu, mi-ar fi rușine”.

Patronul lui FC Botoșani a revenit asupra celor spuse și a hotărât să își ceară iertare în fața antrenorului de la FCU Craiova.

„Domule, Adi Mutu este unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care România i-a avut. Eu cred în el și ca antrenor.

Acum, dacă am zis ceva despre el în mod sigur nu am vrut să iasă așa pe gură sau poate nu m-am exprimat eu bine. Îmi pare rău. Nu am vrut să îl jignesc pe acest om. Nu am vrut să spun că dacă m-ar chema Mutu, mi-ar fi rușine. Eu îl stimez pe Adi Mutu. Eu am vrut să spun doar că ceea ce a jucat Craiova aseară nu e stilul lui Adi Mutu, ca fost mare fotbalist și acum antrenor.

Eu voiam să văd um meci deschis, cu o Craiova care să ne atace, nu cu o Craiova pusă doar pe defensivă. Dar ei s-au închis bine, iar noi abia i-am egalat pe final. Sper că am reglat acum lucrurile cu Adi Mutu și totul se închide aici”, a spus Iftime, potrivit Prosport.

FC Botoșani - FCU Craiova 1-1. Mutu e cu gândul la derby-ul cu CSU Craiova: „De-abia aștept meciul!”
FC Botoșani - FCU Craiova 1-1
FC Botoșani - FCU Craiova 1-1. Mutu e cu gândul la derby-ul cu CSU Craiova: „De-abia aștept meciul!”

Valeriu Iftime, altă răbufnire după FC Botoșani - FCU Craiova: „E un nimeni în meseria asta!”

Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, a criticat vehement arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic (31 de ani).

În minutul 72 al meciului FC Botoșani - FCU Craiova, la 1-0 pentru olteni, moldovenii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. Bradley Diallo l-a lovit cu gheata în cap de Mihai Roman I, dar „centralul” Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue. Valeriu Iftime nu a avut milă de arbitrul din Cluj-Napoca.

„O echipă nu a făcut nimic un meci întreg. Să nu încerci tu să joci deloc fotbal... Îmi pare rău pentru Adi Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol, în afară de şutul ăla excepțional.

E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Daca luam și bătaie, chiar era ruşinea ruşinilor. Feşnic atât poate! Atât poate, atât face. E şi încrezut. La faza aia poate trebuia să îi spună și tușierul că a fost penalty. Acum nu mai contează.

Eu când îi văd pe Feşnic şi pe cei din categoria lui, văd o întâmplare. Fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pentru cei care stiu să facă fotbal. Feşnic e un nimeni în arbitraj, care face şi el ce poate.

Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost. Tuşierul trebuia să spună ceva. Poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atât a văzut la faza aia”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Telekom Sport.

Un jucător de la FCU Craiova, criticat dur de publicația familiei Mititelu: „Dacă stai degeaba 90 de minute, nu mai e nimic de comentat”

Se încinge conflictul dintre Botoșani și Craiova după penalty-ul nedat moldovenilor: „Poate că alţii au făcut popice şi văd altfel lucrurile”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
firaldo
firaldo  •  29 Septembrie 2021, 15:35

La Botoșani nimeni nu gândește înainte sa vb.Ei foar se reped sa propună jucatori la *** lor fcsbist după un meci bun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  28 Septembrie 2021, 07:13

Ieftinire miroase a pârjoale cu vodca

george.br
george.br  •  27 Septembrie 2021, 22:30

Moldovene, las-o cum a picat, ca te faci si mai tare de ras! Fii barbat... ai zis, ai zis!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează