FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu!” + Ce schimbare voia cu Voluntari: „Îl scoteam în minutul 33”

Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la TV și a oferit clarificări cu privire la atacul de după remiza cu FC Voluntari, 0-0, când și-a pus la zid echipa.
Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la TV și a oferit clarificări cu privire la atacul de după remiza cu FC Voluntari, 0-0, când și-a pus la zid echipa.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 20:47 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 21:36

Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la TV în această seară și a oferit clarificări cu privire la atacul de după remiza cu FC Voluntari, 0-0, când și-a pus la zid echipa. Finanțatorul vicecampioanei a subliniat că nu se va împiedica în niciun moment de clauza lui Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro, dacă va dori să-l schimbe pe antrenor.

„Am fost întrebat și nu am dat înapoi. Am spus că nu joacă echipa, așa este. Am spus că am câștigat 7 meciuri de la Dumnezeu, așa cred eu. N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. 

Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 33!”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Becali a ținut să-i ofere un răspuns și lui Gabi Balint în aceeași emisiune, cel care mai devreme afirmase despre conflictul dintre Iordănescu Jr. și patronul FCSB-ului că „Becali și-a găsit nașul acum”. 

„Eu nu am niciun naș, nu s-a născut un naș pentru Becali!”, a replicat finanțatorul vicecampioanei.

7 scurte » Cătălin Țepelin despre Edi Iordănescu, antrenorul anului: „Nu trezi diavolul adormit!”
FCSB
7 scurte » Cătălin Țepelin despre Edi Iordănescu, antrenorul anului: „Nu trezi diavolul adormit!”

Gigi Becali, patron FCSB: „Când nu mai am încredere în Iordănescu, îi plătesc clauza!”

Becali a anunțat că nu are nicio problemă în a-i plăti clauza de reziliere lui Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro. Momentan, patronul vicecampioanei spune că încă are răbdare cu fiul Generalului.

„Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla! 

Eu spun ce văd și cu asta basta! Când nu o să mai am încredere, voi plăti clauza și asta e, să am o șansă în play-off”, a mai spus Gigi Becali.

Concluzia la FCSB e clară: Becali are dreptate

Becali l-a criticat dur zilele trecute pe Iordănescu pentru modul în care arată echipa și crede că titlul e deja pierdut. Culmea e că 3 analize realizate de GSP.ro, pe 3 direcții diferite, îl confirmă pe patron.

  • PRIMA: exclusiv în perioada cu Edward antrenor, ultimele 10 etape, FCSB e tot pe locul 2
  • A DOUA: în punctajul realizat doar cu echipele pe care Iordănescu le-a întâlnit, CFR a realizat cu 30% mai multe puncte
  • A TREIA: luând ca reper disputa cu Voluntari, CFR câștigă autoritar duelul cu FCSB
Concluzia e clară: Gigi are dreptate! Disputa pe care Iordănescu Jr. o pierde fără comentarii
fcsb
Concluzia e clară: Gigi are dreptate! Disputa pe care Iordănescu Jr. o pierde fără comentarii

Gigi Becali pare că și-a pierdut răbdarea cu Edi Iordănescu

Remiza albă de la Voluntari a avut efect de bombă atomică pentru FCSB. Gigi Becali a avut o reacție foarte dură. 

Nu e diferență mare de puncte față de CFR Cluj, dar e diferență de joc. La CFR văd automatisme, trasee, posesie. La noi se joacă haotic. Nu zic de Edi, nu știu cine... E haotic la noi. Fiecare joacă ce-i place. Nu mă bag. Nu am ce să fac. Am mai pierdut un an. Așa cred eu. Alea 7 victorii le-am obținut noi? Alea le-a dat Dumnezeu

Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu. Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteza a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă

Gigi Becali îl vrea pe Nicolae Dică

GSP a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali încearcă să scape de Edi Iordănescu de la FCSB și speră să-l reinstaleze pe secundul lui Rădoi, Nicolae Dică, care l-a refuzat în vară.

 Doar că Edi e greu de dat afară, ar trebui să-i fie plătiți 500.000 de euro sau să nu mai suporte el criticile și să renunțe la post de bunăvoie.

Gabi Tamaș, declarații după FC Voluntari - FCSB: „Am făcut un meci bun, ne bucurăm că nu am pierdut”

Citește mai multe știri despre FCSB:

La FCSB, nababii au fost cei mai slabi! „Repetenții” lui Iordănescu au cele mai mari salarii

Ultrașii Stelei amenință FCSB: „Alternativa e războiul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
laur_gr
laur_gr  •  11 Noiembrie 2021, 14:57

Becali face ceva pe castigarea campionatului si pe calificarea in Grupele Europene.

van_dammage
van_dammage  •  11 Noiembrie 2021, 12:49
Postat de concret pe 11 Noiembrie 2021, 11:11

Explica-mi si mie cum poti sa sustii o asemenea elucubratie, cum ca fcfcsb e Steaua, avand in vedere ca Steaua are o identitate creata de zeci, sute de fosti jucatori, antrenori, conducatori, o identitate conturata si de locatia clubului, de istoria sa. Singura explicatie pentru tine e ca esti gigist. Numai un gigist spune ca fcfcsb e Steaua. Nu baiete, fcfcsb e fcfcsb, echipa din Berceni fara stadion propriu, cu o conducere de ex-puscariasi, un circ, un kitsch, o pata pentru fotbal si sport in general.

Băiete, dacă tot ne băiețim, deși nu ne cunoaștem, îți voi explica, pe scurt, de ce FCSB este STEAUA. Înainte de asta, nu știu ce făceai tu în mai 1986, dar eu am urmărit finala C.C.E. într-o încăpere plină de ofițeri de armată și nu numai. Nu îl suport pe Becali, deci renunță la termeni de genul "gigist" pentru că devii plictisitor și tu și alții ca tine. Scorniți altceva. Revenind, la momentul tranzacției (începutul lui 2003 parcă), toate părțile implicate în tranzacție (inclusiv MAPN) și-au manifestat expres voința ca echipa de fotbal Steaua București să fie cedată lui Becali. Hotărârile judecătorești pronunțat în ultimul timp sunt o palmă dată pe obrazul avocaților care s-au ocupat de transzacție, Dar, că ne convine sau nu, Ministerul Apărării a dat undă verde tranzacției la momentul respectiv. Dacă ne ghidăm după principiul că Becali nu a preluat Steaua, înseamnă că Steaua pe care o știu eu "a murit" la momentul 2003. Echipa pe care o susții tu este nou înființată. Unii îi spun "clonă". Și nu greșesc spunându-i așa pentru că nu este altceva decât o copie născută din orgoliul nemăsurat al unora. Repet, nici eu nu sunt încântat că echipa asta a ajuns pe mâna unui impostor, însă nu am ce face. Trebuie să înveți să separi jucătorii și antrenorii de persoana creditorului. Nu poți să nu mai ții peste noapte cu o echipă doar pentru faptul că niște oameni au greșit la un moment dat niște acte.

226628904800238
Reflector Sv  •  11 Noiembrie 2021, 12:12

Aceasta fcsb este o creatura aberanta a carei stapan (cum isi spune el) este acest individ ridicol ce face si spune (ce vrea) cele mai mari tampenii ce murdaresc imaginea fotbalului romanesc si nemultumesc iubitorii fotbalului !!! E. Iordanescu , persoana educata si profesionista, prin acceptarea acestei posturi isi pericliteaza viitorul carierei sale care incepuse foarte bine ...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează