FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Șefii lui Dinamo spun STOP transferurilor lui Rednic: „Suntem la limita limitelor. Nu ne mai permitem să aducem alții”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 10:03 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 11:18

Mircea Rednic a adus cinci jucători în noul său mandat la Dinamo, negociază pentru încă unul, dar șefii clubului îi spun să nu mai aducă alții în perioada următoare.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al clubului, spune că, după noile transferuri, clubul se află la limită cu plata salariilor și că nu mai pot fi aduși alți jucători.

VIDEO Dinamo spune stop transferurilor lui Rednic: „Nu ne mai permitem să aducem alții”

„Dinamo nu-și mai permite să aducă jucători. Când a venit domnul Rednic am discutat despre un anumit număr de jucători, despre un anumit buget. 

Azi suntem la limita limitelor. Aștept cu nerăbdare să vină pauza competițională pentru a renunța la unii dintre jucători. Dacă se poate prin vânzare, ar fi mai bine. Azi suntem la limita absolută. 

Ne ocupăm de bani pentru salarii, dar banii se obțin greu. Noi și DDB-ul ne chinuim să strângem banii și nu ne mai permitem să aducem alți jucători”, a spus Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE.

„Puriul” i-a adus pe Michael Espinosa, Cătălin Carp, Nikolaos Kainourgios, Marko Nunic și Tomas Vestenicky, iar în următoarele zile va sosi și fundașul dreapta Petar Gluhakovic, care nu a mai evoluat într-un meci oficial din noiembrie 2020.

Dacă în martie vom reechilibra balanța, din drepturile TV și banii de la sponsori putem achita cheltuielile. Până atunci, se fac eforturi din partea DDB-ului, din partea sponsorilor și a unor oameni de afaceri. Sper ca în iarnă să așezăm partea contractuală și să avem salarii sustenabile.

– Răzvan Zăvăleanu

Îmi plac jucătorii care au venit, dar au nevoie de o perioadă de acomodare. Sunt mulțumit de cum merg lucrurile. Cei care au venit au adus concurență și agresivitate. Antrenamentele sunt acum cum vreau eu, ca la un club profesionist.

- Mircea Rednic

VIDEO Gabi Torje, după eșecul lui Dinamo cu CFR Cluj: „Nu arătăm ca o echipă care merită să retrogradeze!”

Citește și: 

EXCLUSIV Detaliile contractului dintre Dinamo și Macron: „E anormal! Nu ai de ce să-ți asumi așa ceva”

Mircea Rednic, enervat de un titular: „Dacă nu dă pase, nu mai joacă!” » Anunță noul transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
paolo13
paolo13  •  09 Noiembrie 2021, 04:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Uhrin e ala pe care l-ati dat afara de doua ori? ultima oară fără salariu? Noroc bun!

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  08 Noiembrie 2021, 22:32
Postat de therealreddog33 pe 08 Noiembrie 2021, 17:56

Ok, nu e bai. Nu are rost sa ne certam între noi câinii, chiar dacă avem opinii diferite. Cu Nemec ai dreptate, l-a adus Andone, Rednic a venit mai târziu în 2017. Habarnist nu sunt, poate ceva mai în vârstă decât tine. Am prins meciuri cu HSV și Liverpool in Groapa, copil fiind. De asta îl și respect pe Rednic foarte mult, a fost mare ca jucător. Și ca antrenor ar fi foarte bun, dacă s-ar focusa pe antrenat. Din toată lista ta, rămân la părerea ca singurul care a demonstrat ceva în România a fost Gnohere. Ceilalți au avut ceva meciuri bune dar nu ieșit din comun.

Mevlja a fost vândut pe 700 de mii la zenit și a jucat titular la aia. Palic dacă nu se accidenta cu un an înainte sa vina la Dinamo, semna cu Bayern , a jucat la Dinamo Zagreb , vojnovic era bătăios la mijloc, peste actuali din lot, essombe era in media obișnuita , aljii a fost cel mai bun fundaș stânga care a fost la Dinamo de la Radu Ștefan încoace.

alex.aelev
alex.aelev  •  08 Noiembrie 2021, 22:16

Tocmai cand vroiam sa ii spun si eu lu' nea Mircea ca cunosc doi buni, sa-i incerce ca cine stie?!...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează