FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

Mircea Rednic, enervat de un titular: „Dacă nu dă pase, nu mai joacă!” » Anunță noul transfer

CFR Cluj a învins-o categoric pe Dinamo, scor 3-0, în runda #15 din Liga 1. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, s-a luat la final de atacantul Mirko Ivanovski (32 de ani), din cauza lipsei de altruism. +16   FOTO
CFR Cluj a învins-o categoric pe Dinamo, scor 3-0, în runda #15 din Liga 1. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, s-a luat la final de atacantul Mirko Ivanovski (32 de ani), din cauza lipsei de altruism.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 21:09 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 12:13

CFR Cluj a învins-o categoric pe Dinamo, scor 3-0, în runda #15 din Liga 1. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, s-a luat la final de atacantul Mirko Ivanovski (32 de ani), din cauza lipsei de altruism.

Programul complet al etapei #15

„Bine că s-a terminat turul. Pentru noi reîncepe campionatul de etapa viitoare. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători buni. Am început de la 0-2. Fază fixă, apoi o centrare din lateral, ne-au surprins. În repriza a doua am fost mult mai bine. Am avut câteva ocazii, dar am fost egoiști. Data viitoare, să dea pasă Ivanovski dacă mai vrea să joace, pentru că acum am soluții pe bancă!

Dintr-un carambol, a venit și golul 3. Știam că o să fie greu. E de muncă. Remarc că cei care au venit acum au adus un plus. Am crescut în talie. În următoarele două săptămâni avem două meciuri amicale, cu Petrolul și Astra, în care vor avea posibilitatea jucătorii noi să reintre în ritm”, a declarat Rednic la final.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a anunțat că va veni și un fundaș dreapta în „Groapă”. Din informațiile Gazetei, este vorba despre austriacul Petar Gluhakovic.

„Mai mult ca sigur vom semna și cu fundașul dreapta. Sorescu nu e fundaș dreapta, chiar dacă el vrea să joace acolo. Deian va urca mai sus unde cred eu că poate da randamentul maxim”, a mai spus Rednic.

Știm situația de la Dinamo, Rednic trebuie să-și facă lotul, apoi să creeze un grup, are o misiune foarte grea. Cred că nici el nu se aștepta să găsească așa ceva! Îl ajută experiența. Jucătorii trebuie să facă niște sacrificii.

- Ioan Ovidiu Sabău, analist Look Sport

A fost foarte bine, pentru mine, pentru echipă, sunt foarte fericit. Suntem pe primul loc și atât! Totul e foarte bine. Craiova a pierdut?! Bun! Nu ne gândim la FCSB, la Craiova, ci doar la noi.

- Billel Omrani, atacant CFR Cluj

Cronică: Dinamo a murit, CFR Cluj e prea mare

Dinamo a mai bifat o rușine, pierzând, practic, de când a pășit pe iarbă, Dan Petrescu învingându-l pe Mircea Rednic și cu garnitura secundă a „feroviarilor”.

Dinamo a arătat ca o echipă la retrogradare, CFR Cluj ca una la titlu. Meciul a fost jucat dinainte, echipele s-au prezentat pe gazon ca să bifeze duelul. „Câinii” au pierdut, nu mai e de multă vreme o știre, și împotriva formației secunde a campioanei, care și-a oferit un pansament după eșecul din Conference League. 

În afara șarmului verbal al lui Mircea Rednic, Dinamo n-are nimic în comun cu istoria, cu așteptările suporterilor, cu Dinamo, cu ce se joacă acum în Liga 1. Și dacă se va salva de la retrogradare, este cea mai rușinoasă formație din istoria grupării!

Aceleași scuze penibile

Oricine comentează meciurile lui Dinamo încearcă să găsească scuze, de milă, „câinilor”. Dinamo pare din alt film, în tot cazul nu din prima divizie! Apărare-șvaițer, mijloc inexistent, atac deplorabil. Dinamoviștii așteaptă o minune care întârzie să mai apară. 

Fotbaliștii care n-au mai jucat din mai sau de prin 2020 sunt la fel de slabi precum cei care au ratat pregătirea de vară. Dar cea de toamnă?! Că mai e un pic și se termină sezonul, toți din prima divizie mai strâng un punct, două, trei, doar „câinii" latră la lună și sunt călcați pe cap. Coadă nu mai au de mult.

+12 FOTO

Sorescu, respectiv Debeljuh, studiu de caz

Dan Petrescu a început meciul prin a-i lăuda pe cei de la Dinamo, la interviul dinaintea confruntării, de parcă vorbea de „haita" care domina fotbalul intern la primul mandat al lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare. Nici „Puriul" nu a crezut ce a spus „Bursucul", dar, pe lângă vorbele de complezență, versat, Petrescu a știut cu cine se luptă. 

A dat șansă celor din plan secund, iar meciul a părut că a fost câștigat de la plecarea spre Capitală. Sorescu trăiește și el într-un univers paralel, dacă a pierdut naționala sau ce-o fi pierdut, a făcut-o în primul rând din cauza lui! Ce diferență între el și Debeljuh, un alt fotbalist pe „lista neagră" a propriului antrenor.

Un pacient demn de milă

Dinamo n-are niciun meci fără gol încasat în actuala ediție. CFR Cluj n-a mai avut nicio etapă 2-0 până la pauză, practic, din primul sfert de ceas, rar își aduc aminte fanii „feroviarilor" un meci atât de lesne rezolvat. Torje a încercat să-și respecte cartea de vizită, a mai venit și în spate, practic, l-a blocat pe Debeljuh de la a-și trece în cont dubla, Sorescu chiar are nevoie de câteva săptămâni de pauză! 

Anul se apropie de final, probabil, nici Moș Crăciun nu le-ar putea procura o victorie „câinilor", care au spulberat toate recordurile negative posibile. Deac a semnat sentința partidei, Eșanu mai scoțând în alte două situații la limită. Și arbitrilor le e milă să mai dea minute de prelungire... 

Este cea mai slabă versiune a lui Dinamo, din ultimele trei sezoane la retrogradare. CFR Cluj și-a confirmat statutul de favorită la titlu, în afară de FCSB, se luptă doar cu propriilor recorduri și dispute!

1 golîn 18 confruntări directe cu Dinamo a reușit Ciprian Deac

Clasamentul actualizat din Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
valyomanyd
valyomanyd  •  08 Noiembrie 2021, 12:29
Postat de elgabri pe 08 Noiembrie 2021, 08:49

Rednic e frustrat toti sunt vinovati numai el nu, Ivanovski chiar nu joaca rau !!

Bre, pai Rednic nu a spus ca a jucat rau, nu e altruist!

elgabri
elgabri  •  08 Noiembrie 2021, 08:49

Rednic e frustrat toti sunt vinovati numai el nu, Ivanovski chiar nu joaca rau !!

demolarii
demolarii  •  08 Noiembrie 2021, 01:25

1. De cand gsp.ro se substituie suporterilor lui Dinamo? Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea de substituire. Tot articolul se vorbește despre ce crede un neica nimeni ca ar trebuii sa gândească suporterii lui Dinamo. Bai, voi sunteti vreo 500 de jurnaliști in toata tara. Dacă mâine jurnalele astea va cere să lucrați pro bani ce faceti? 2. Dreptul de a fi fan al unei echipe, de a avea sentimente individuale proprii, sunt prevăzute în Constituția României. Nu in regulamentul LPF sau FRF. 3. De ce un personaj politic aproape impune modul în care e utilizata proprietatea in Romania? E vorba de fostul prim ministru Poate, care intervine în favoarea unui condamnat penal G Becali......oare faptul că Dragomir la arătat cu degetul pentru numirea lui Iorgulescu la LPF, și că urmare poziționarea lui J Ștefan, sunt reale? Ca și consecinta G Popescu și toți cei implicați în dosarul Transferurilor au la baza atingerea lui G Becali? Cum altfel se poate interpreta modul în care G Becali a acceptat ca e vinovat după ani de negare? Cum ar fi definit o astfel de persoana? .....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează