FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Petar Gluhakovic, în tricoul celor de la Austria Viena (mov)
Petar Gluhakovic, în tricoul celor de la Austria Viena (mov)

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 22:02 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 22:36

Fundașul dreapta austriac Petar Gluhakovic (25 de ani) a trecut vizita medicală și va semna luni cu Dinamo.

Mircea Rednic a rezolvat și cea mai mare problemă din lotul lui Dinamo, postul de fundaș dreapta. „Câinii” s-au înțeles cu austriacul Petar Gluhakovic, liber de contract din luna februarie, după despărțirea de Lokomotiva Zagreb. Conducerea clubului alb-roșu a confirmat mutarea pentru GSP.ro.

Dinamo a găsit fundaș dreapta: austriacul Petar Gluhakovic

Mircea Rednic, om adus să salveze Dinamo, s-a plâns constant de lipsa soluțiile pentru flancul drept al apărării. A fost nevoit să apeleze la Constantin Nica, dar evoluția dezamăgitoare din eșecul cu FC Argeș, scor 1-2, l-a convins să caute altă variantă. 

Petar Gluhakovic a ajuns deja în România, a făcut astăzi vizita medicală, iar luni va semna contractul cu formația din Ștefan cel Mare. Austriacul este comparat cu un fundaș dreapta care a impresionat în Liga 1, Collins Fai. Camerunezul evoluează acum la Standard Liege, în prima ligă belgiană.

Ultimul meci jucat de Petar Gluhakovic a fost pe 28 noiembrie 2020. Au fost 16 minute în tricoul celor de la Lokomotiva Zagreb, în remiza 1-1 cu Gorica. De-a lungul carierei a mai fost sub contract cu Austria Viena și St. Polten. 

14 aparițiiare Petar Gluhakovic în reprezentativa U21 a Austriei

VIDEO Momente deosebite din cariera lui Petar Gluhakovic

Mircea Rednic, întăriri înainte de Dinamo - CFR Cluj

Dinamo are motive de bucurie înaintea meciului cu clujenii după ce noii veniți Nikolaos Kainourgios (extremă stânga) și Marko Nunic (atacant) au fost înregistrați la Ligă și au drept de joc.

Singurul transfer pe care „câinii” nu se pot baza încă este fundașul Cătălin Carp, care așteaptă cartea verde din Rusia, de la fostul său club.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - CFR Cluj 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo nu se poate baza pe un titular în meciul cu CFR Cluj » Cătălin Itu nu poate juca împotriva echipei de la care este împrumutat

EXCLUSIV Veste importantă pentru Mircea Rednic înaintea meciului cu CFR » Noile transferuri au primit „cartea verde” și pot evolua duminică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Noiembrie 2021, 18:31

Chiar o fi afirmat Rednic ca„a rezolvat problema flancului drept al apararii”-prin legitimarea acestui jucator croato-austriac?!E drept ca croatii au o cota foarte buna in Europa-dar jucatorul asta era... fara contract de un an de zile si ultima data jucase in septembrie...anul trecut,doar 16 minute la ...Locomotiva Zagreb!Nu la Dinamo Zagreb si nici la Hajduk Split!Si chiar presupunand ca are Rednic nu stiu ce„ochi”in a descoperi lucruri(inca) utile la„tomberon”-parca exprimarea lui a fost ca intreg „flancul drept al apararii”este in pioneze!Adica si stoperul de pe partea aia si mijlocasul de pe partea aia!Ori- in asemenea conditii-chiar daca o fi nimerit-o si o fi gasit vreun fundas dreapta decent,intrebarea este:Va face fatza acest fundas dreapta, daca ceilalti doi-de pe flancul drept- nu sunt buni?

bogat
bogat  •  06 Noiembrie 2021, 14:34

Hehe, acum vorbiti la superlativ de Fai, cand il selectase Multescu radeati de el si spuneati ca l-au luat de pe strada. E o lectie, sunt fotbalisti buni si cu potential de crestere la nivele mici, trebuie doar sa ai ochi sa-i vezi. Valoarea nu se reduce la bani si faima, dovada Ajax care scoate jucatori de top pe banda rulanta.

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  06 Noiembrie 2021, 12:13
Postat de catalin.palcu pe 06 Noiembrie 2021, 08:15

Cu ce-o fi asta peste Cretu, Nica sau Andrei Radu?? Facem transferuri la misto ca ne si permitem. Daca nu a jucat de un an, ii trebuie 2-3 luni sa se puna cat de cat pe picioare. Mai bine asteptam pana la perioada de transferuri din ianuarie si poate gaseam ceva mai de calitate

Nu cred ca e mai slab , din video clar nu e, asta totuși a jucat in niște campionate bunicele zic eu, oricum la iarna Rednic va da afara mulți din actualu lot ( cel mai slab lot din istorie) și va aduce jucatori de calitate in iarna ( pentru ca va avea de unde)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează