FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Veste importantă pentru Mircea Rednic înaintea meciului cu CFR » Noile transferuri au primit „cartea verde” și pot evolua duminică

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 10:34 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 11:08

Fără victorie în campionat din august, Dinamo se pregătește de meciul cu CFR Cluj, campioana României. Înaintea partidei, antrenorul Mircea Rednic a primit vești bune.

Dinamo - CFR Cluj este programat duminică, 7 noiembrie de la ora 18:30. Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, Telekom TV și Look + dar și LiveTEXT pe GSP.ro.

Dinamo are motive de bucurie înaintea meciului cu clujenii după ce noii veniți Nikolaos Kainourgios (extremă stânga) și Marko Nunic (atacant) au fost înregistrați la Ligă și au drept de joc.

Singurul transfer pe care „câinii” nu se pot baza încă este fundașul Cătălin Carp, care încă așteaptă cartea verde din Rusia, de la fostul său club.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Kainourgios și Nunic: Iliev - Sorescu, Pinto, Grigore, An. Radu - Torje, Espinosa, Kainourgios - Măgureanu, Nunic, Ivanovski

Rednic speră să profite de revenirea lui Sorescu

Dinamo se pregătește de meciul cu CFR Cluj (duminică, 18:30), iar antrenorul Mircea Rednic ar putea face o mutare surpriză și l-ar putea folosi pe Deian Sorescu în meciul contra campioanei. De văzut dacă Rednic va trece total peste situația creată între el și Deian și-l va mai titulariza duminică pe jucător, contra campioanei CFR. 

Recunoscut pentru flerul său, „Puriul” vrea să se folosească de acest conflict pentru a-l stimula pe bănățean, iar acesta să-și utilizeze energiile pentru a arăta că este un fotbalist pe care antrenorul și Dinamo trebuie să se bazeze. 

Rednic are de gând să-i ofere șansa lui Sorescu să evolueze mai departe. Oricum, antrenorul fost susținut de majoritatea suporterilor în conflictul cu Deian.

Sorescu este iar cel de dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și 3 goluri foarte frumoase, la fel ca cele prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit. Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună.

- Iuliu Mureșan, administrator special al lui Dinamo

Video Răzvan Oprea despre Iuliu Mureșan: „Nu e un personaj iubit la Dinamo, dar poate ajunge acolo prin muncă”

Citește alte știri din Liga 1:

De ce nu a mai ajuns Deian Sorescu în Polonia: „Dinamo putea obține peste un milion de euro”

Ofertă din Serie A pentru Ianis Stoica: „Cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dubluv
dubluv  •  05 Noiembrie 2021, 16:45

o sa bata cfr, asa ca nu vad care este vestea buna.

1050226695802040
Ionut Visan  •  05 Noiembrie 2021, 15:37

Atacant,PANA ACUM IVANOVSKI NU DEMONSTRAT VALOARE.SA VEDEM NOUL ATACANT CE FACE MARKO NUNIC

1050226695802040
Ionut Visan  •  05 Noiembrie 2021, 14:58

De pierdut tot pierdeți,dar asa aveti șansa să cunoașteți jucătorii noi..Va mai trebuie sigur un fundaș dreapta de meserie,un fundaș stanga de meserie,si un mijlocaș ofensiv .Cand ii aveti pe ăștia,atunci aveti echipa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează