FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ofertă din Serie A pentru Ianis Stoica: „Cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul”

Ianis Stoica / Sursă foto: GSP
Ianis Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 10:14 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 11:10

Ianis Stoica (18 ani), atacantul care a impresionat în acest sezon la FCSB, a fost curtat de italienii de la Bolgona. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a dezvăluit la GSP Live că roș-albaștrii au refuzat propunerea italienilor, care voiau să-l împrumute, iar mai apoi să achite 1,5 milioane de euro în schimbul fiului lui Pompiliu Stoica. 

Ianis Stoica, principalul jucător U21 al celor de la FCSB în ultimele luni, a înscris 5 goluri în actualul sezon. Trei reușite au venit în Liga 1, marcând și o „dublă” în victoria cu CS Hunedoara, din Cupa României. Evoluțiile puștiului au atras atenția inclusiv în străinătate. 

Cristian Cernodolea: „Ianis Stoica a avut o ofertă de la Bologna”

„Înainte să dea gol de UTA, am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna.Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul. 

Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. Dacă își va continua creșterea, cred că va avea o șansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare”, a declarat Cernodolea. 

În continuare, Cristian Cernodolea a enunțat una dintre principalele calități ale lui Ianis Stoica, remarcată și de scouterii italieni cu care a discutat

„Din Italia, s-a spus despre Stoica faptul că ar avea «cattiveria», adică acea răutate. De multe ori, un jucător care are determinare, răutate poate ajunge mai sus decât unul mai talentat decât el”, a declarat Cristian Cernodolea, la GSP Live. 

Ianis Stoica, pe lista lui Galatasaray

Fatih Terim a fost mulțumit de modul în care Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan s-au integrat la Galatasaray și ar pregăti un nou transfer de viitor. L-ar dori la gruparea „Cim-bom” și pe Ianis Stoica, noua senzație a grupării patronate de Gigi Becali.

Fatih Terim ar fi fost atras de combativitatea și de maturitatea pe care Stoica le-a etalat în acest sezon, în ciuda vârstei fragede.

„Împăratul” i-ar fi cerut sfatul și lui Gică Hagi, iar cuvintele au fost la superlativ, informează turcii de la Fotomac. Aceștia informează că o ofertă ar urma să fie făcută în următoarea perioadă de transferuri.

Basarab Panduru a remarcat însă o problemă în cazul lui Ianis Stoica. Odată cu revenirile lui Florin Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu, șansele de a prinde un loc de titular la FCSB vor scădea. Un motiv în plus pentru transferul la Galatasaray.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV De ce nu a mai ajuns Deian Sorescu în Polonia: „Dinamo putea obține peste un milion de euro”

Craiova a luat tot! » Andrei Ivan a fost ales „Jucătorul lunii octombrie”, iar Laurențiu Reghecampf - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  05 Noiembrie 2021, 14:34

Italienii știu că junele Ianis i-a tras golănește un pumn în figură unui adversar, în meciul Naționalei U21 (apropo,ce caută el acolo dacă este U19?) contra Mexicului, fapt ce a declanșat o bătaie generală?? Cum, italienii nu au aflat?? (Păi da, presa noastră echidistantă cum o știm, a dedicat zeci de articole moralizatoare ”incidentului din avion” al celor 3 fotbaliști de la Craiova, punând mai mult preț pe delațiuni profesioniste decât pe faptele în sine... ). Vopsiți-l băeți și pe Ianis Stoica dar, să fiți convinși, Naționala U21 pe care o pregătim în calitate de țară gazdă a următoarelor Campionate Europene de tineret, nu poate fi concepută fără oamenii ei de bază - Screciu, Markovic, Câmpanu și Baiaram (până și mult lăudatul Petrila este a cincea roată la mașină). Ce vă doriți, de fapt??

carol_k
carol_k  •  05 Noiembrie 2021, 14:27

Nu l-au lasat sa plece? Vai, ce surpriza! Stai ca asta e abia inceputul.

csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  05 Noiembrie 2021, 13:13
Postat de cirus11 pe 05 Noiembrie 2021, 13:04

Au incercat un chilipir... nu era in interesul nimanui sa plece. E atat de imatur pe teren, s-a vazut si aseara cu Farul. Potential are

Aseară a așteptat intervenția fundașului, obținea corner sau penalty. A fost ce trebuie in acel minut. Dar are niște ratări. In schimb știe sa joace la offside, ataca poarta, crează si își crează ocazii. La finalizare ori se grăbește mult ori ezita, are acea sutime in plus sau in minus dar si-o rezolva el, nu are nici 19 ani

Vezi toate comentariile (5)
Comentează