FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo nu se poate baza pe un titular în meciul cu CFR Cluj » Cătălin Itu nu poate juca împotriva echipei de la care este împrumutat

Cătălin Itu
Foto: Imago
Cătălin Itu Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 15:13 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 16:58

Fără victorie în campionat din august, Dinamo se pregătește de meciul cu CFR Cluj, campioana României. „Câinii” nu se vor putea baza în meciul contra clujenilor pe Cătălin Itu (22 de ani).

  • Dinamo - CFR Cluj este programat duminică, 7 noiembrie de la ora 18:30. Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, Telekom TV și Look + dar și liveTEXT pe GSP.ro.

Motivul lipsei mijlocașului este clauza impusă de CFR Cluj atunci când l-a împrumutat la Dinamo: fotbalistul nu poate evolua în meciurile directe.

Contactat de GSP.ro, Iuliu Mureșan a confirmat informația: „Are clauză!”, a fost mesajul scurt al administratorului special de la Dinamo.

Nicio șansă! Pronostic pesimist înainte de Dinamo - CFR Cluj: „Ar fi surpriza campionatului să-i bată”
DINAMO - CFR CLUJ
Nicio șansă! Pronostic pesimist înainte de Dinamo - CFR Cluj: „Ar fi surpriza campionatului să-i bată”

Mircea Rednic se poate baza însă pe noile transferuri

Chiar dacă Itu nu va juca duminică, Dinamo a primit două vești bune înaintea meciului cu CFR. Noii veniți Nikolaos Kainourgios (extremă stânga) și Marko Nunic (atacant) au fost înregistrați la Ligă și au drept de joc.

Singurul transfer pe care „câinii” nu se pot baza încă este fundașul Cătălin Carp, care încă așteaptă cartea verde din Rusia, de la fostul său club.

Cum ar putea arăta Dinamo în meciul cu CFR: Iliev - Sorescu, Pinto, Grigore, An. Radu - Torje, Espinosa, Kainourgios - Măgureanu, Nunic, Ivanovski

Deian Sorescu poate fi surpriza lui Rednic

Dinamo se pregătește de meciul cu CFR Cluj (duminică, 18:30), iar antrenorul Mircea Rednic ar putea face o mutare surpriză și l-ar putea folosi pe Deian Sorescu în meciul contra campioanei. De văzut dacă Rednic va trece total peste situația creată între el și Deian și-l va mai titulariza duminică pe jucător, contra campioanei CFR. 

Recunoscut pentru flerul său, „Puriul” vrea să se folosească de acest conflict pentru a-l stimula pe bănățean, iar acesta să-și utilizeze energiile pentru a arăta că este un fotbalist pe care antrenorul și Dinamo trebuie să se bazeze. 

Rednic are de gând să-i ofere șansa lui Sorescu să evolueze mai departe. Oricum, antrenorul fost susținut de majoritatea suporterilor în conflictul cu Deian.

Sorescu este iar cel de dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și 3 goluri foarte frumoase, la fel ca cele prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit. Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună. 

- Iuliu Mureșan

VIDEO Răzvan Oprea: „Când a preluat Negoiță clubul, Dinamo era pe zero”

Citește alte știri din Liga 1:

CNI, răspuns pentru Gazeta Sporturilor » Toți pașii pentru construirea noului stadion Dinamo

Laurențiu Reghecampf, avertizează înainte de Farul - CSU Craiova: „Vor avea altă atitudine cu noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
corectu
corectu  •  06 Noiembrie 2021, 09:54

Singura surpriză e ca Dinamo să nu piardă la scor.Să fim serioși,e prea mare diferența în favoarea CFR-ului.

dragdim
dragdim  •  06 Noiembrie 2021, 00:21

Pai nu l-au dat la noi pentru ca era mai slab decât ceilalți pe care ii au un lot? Sau l-au dat pentru ca era cel mai bun și nu vroiau sa strice media echipei?

creeperno115
creeperno115  •  05 Noiembrie 2021, 22:36

Daca castiga cfr, o sa zici ca le-am cedat gratis 3 puncte. Daca castiga Dinamo, o sa zici fix invers. Daca batem, ii blat. Daca pierdem tot blat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează