FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Laurențiu Reghecampf, avertizează înainte de Farul - CSU Craiova: „Vor avea altă atitudine cu noi”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 14:50 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 15:17

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CSU Craiova, a prefațat partida pe care echipa sa o va juca în etapa aceasta, cu Farul în deplasare.

Tehnicianul oltenilor vrea cele 3 puncte în confruntarea de duminică, dar își avertizează jucătorii că fotbaliștii lui Gică Hagi vor avea cu totul altă atitudine față de meciul pierdut cu FCSB, scor 0-1.

„Vom merge să încercăm să câştigăm toate punctele la Constanţa. Vom întâlni o echipă bună, motivată, mai ales după eşecul cu FCSB de aseară, nu vor dori să piardă şi al doilea joc. Farul e o echipă care joacă fotbal şi eu sunt nerăbdător să jucăm acest meci. Pentru ei e o perioadă grea, joacă la trei zile, dar cei de la Farul se pot reface, au această capacitate. 

Vor avea altă atitudine la meciul cu noi. N-a fost un meci strălucit pentru ei, eu discut numai despre joc. Sper să avem toţi jucătorii apţi şi să fie pregătiţi. E momentul să începem să câştigăm puncte cu echipe care se bat la play-off, cu care ne putem măsura cu adevărat nivelul, echipe puternice. 

Ne ducem prea departe să vorbim de titlu, suntem într-o perioadă bună, trebuie să continuăm pe acest drum. Nu contează ce am făcut până acum, numai ce facem de acum încolo contează, fiindcă nu ne vor ajuta victoriile precedente în meciul cu Farul. 

Le-am spus băieţilor că trebuie să-i motiveze rezultatele, nu să rămână cu amintirea lor, aşa că nu cred băieţii nu se vor relaxa”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

Laurențiu Reghecampf, ales „Antrenorul lunii octombrie”!

Laurențiu Reghecampf și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii” în ancheta Gazetei. A fost un octombrie perfect pentru Reghe la Universitatea: cinci meciuri, cinci victorii! Locul 3 în campionat, dar și calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Plus două meciuri cu câte 5 goluri marcate adversarelor din Liga 1!

Nu este doar performanța mea, este performanța tuturor de la echipă și pentru asta trebuie să-i felicităm pe toți. Eu cred că este un parcurs normal la ceea ce se dorește la Craiova, la ceea ce s-a investit aici și la ce ne dorim să facem pe viitor. 

Avem jucători cu calități individuale bune și care se pretează la un astfel de joc, ne dorim enorm să avem cât mai mult balonul, să avem cât mai multe ocazii, să fim agresivi, să recuperăm mingea foarte repede. Asta am făcut eu de când am venit aici
- Reghecampf pentru Gazetă.

Video Interviu cu Laurențiu Reghecampf - antrenorul lunii octombrie 2021

Citește alte știri din Liga 1:

„Mister nu vrea să auziți tot!” » Cum au prefațat Gabi Tamaș și Liviu Ciobotariu duelul cu FCSB

Dinamo pune presiune pe Florin Răducioiu: „Nu putem aștepta la nesfârșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zizu
zizu  •  05 Noiembrie 2021, 18:50

Claaar! Reghe știe de când antrena el fcsb că echipa lui hagi are o față când joacă fotbal cu fcsb și altă față când joacă fotbal cu adversarele fcsb la titlu! Nu e nevoie de jucători ptr asta! Hagi,face echipa în așa fel încât să nu fie probleme!

robotucigas
robotucigas  •  05 Noiembrie 2021, 17:28

Mi se pare normal ca va da tot, mereu când a jucat cu Craiova au dat totul. Doar ca la fcsb se strica totul, zici ca ar trebui nici sa nu mai joace. Ăștia cu Botoșani își arata iubirea către fcsb. În fotbalul din România sunt bisericuțe, de ex fcsb trece mereu de Botoșani sau viitorul. CFR la fel când dau de Sepsi zici ca se strică tot fotbalul ălora, dar când vine la Craiova și fcsb își dau viața pe teren

robotucigas
robotucigas  •  05 Noiembrie 2021, 17:23
Postat de Leo Sima pe 05 Noiembrie 2021, 15:37

Pai normal, sa vezi ce viteji sunt de-acum incolo dupa ce-*** ***

Ce te deranjează nene?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează