FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pune presiune pe Florin Răducioiu: „Nu putem aștepta la nesfârșit”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 11:38 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 12:20

Florin Răducioiu (51 de ani) întârzie să anunțe dacă acceptă oferta celor de la Dinamo de a deveni managerul echipei.

În urmă cu două săptămâni se purtau ultimele negocieri între Dinamo și Florin Răducioiu, în urma cărora fostul mare atacant cerea câteva zile de gândire pentru a-și anunța decizia. 

Însă aceasta nu a venit nici până în ziua de astăzi, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al alb-roșilor, anunță că nu poate aștepta la nesfârșit ca „Marele Blond” să decidă.

„Nu este o dată limită până când Florin Răducioiu trebuie să ne dea un răspuns, nu am fixat așa ceva, dar e limpede că nici noi nu putem aștepta la nesfârșit. Eu îmi doresc ca Florin să accepte și să revină la Dinamo. Este un om cald, o fire extraordinară, ne va ajuta foarte mult”, a declarat Iuliu Mureșan potrivit digisport.ro

Normal că vreau să ajut, normal că vreau să mă duc la Dinamo. Nu vin să iau banii de la Dinamo, clubul trebuie redresat. Vreau să ajut cum pot în momentele astea grele. Nu mă interesează banii, vin să ajut, să am o colaborare bună cu jucătorii, cu staff-ul, cu cei implicați.

-Florin Răducioiu, fost internațional

Contractul cu Unibet, motivul pentru care Florin Răducioiu amână venirea la Dinamo

Principalul impediment în venirea lui Răducioiu la Dinamo este faptul că acesta este ambasadorul celor de la Superbet, iar clubul din Ștefan cel Mare are un parteneriat de sponsorizare cu o casă rivală, Unibet.

Răducioiu a mai lucrat în 2006/2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în Ștefan cel Mare. 

„Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. 

Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, a declarat recent Răducioiu.

VIDEO Răzvan Oprea despre Iuliu Mureșan: „Nu e un personaj iubit la Dinamo, dar poate ajunge acolo prin muncă”

Citește alte știri despre Dinamo:

Veste importantă pentru Mircea Rednic înaintea meciului cu CFR » Noile transferuri au primit „cartea verde” și pot evolua duminică

De ce nu a mai ajuns Deian Sorescu în Polonia: „Dinamo putea obține peste un milion de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
pingelica.regretatu
pingelica.regretatu  •  06 Noiembrie 2021, 09:34

danciulescu este omul care trebuie la dinamo. raducioiu ramine un sfertodoct infatuat lipsit de bunul simt. ma gindeam de multe ori la mircea eliade care vorbea romaneste corect. isi mai primea si mama in costum popular si opinci. unul ca petru popescu ala cu dulcea ca mierea e glontul patriei ramas prin america de isbeliste spunea ca limba romana nu-l inspira. pe eliade din contra nu putea scrie in engleza. gindea si visa in romaneste. concluziile sint clare. sincer sa ne lase baiatul asta care nu stie cum *** sau nu ***, banul conteaza sau sa ramina pe pariuri. cind te cheama " patria" daca tot te dai patriot atunci nu mai ai alte optiuni si lasi balta totul. dar ce poti cere de la unul care si-a lasat copii in italia pentru o ***? sa-mi fie cu iertare dar nu judec ci constat. nu-l pierdeti pe danciulescu! Nu o fi el nuu stiu ce "telectual" dar are suflet si jucatorii il stiu cit a muncit pentru clubul asta. asta este parerea mea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  05 Noiembrie 2021, 22:41

Omul nu intelege ce scrie pe contract

1258861594247916
Vladimir Boerencu  •  05 Noiembrie 2021, 19:12

A invatat limba romana acest militian.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează