FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deian Sorescu poate pleca de la Dinamo! Șumudică îl vrea în Turcia: „Vreau să facem tot posibilul ca să-l luăm”

Deian Sorescu // FOTO: Imago
Deian Sorescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 19:50 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 20:10

Deian Sorescu (24 de ani), intrat în dizgrația antrenorului Mircea Rednic din cauza evoluțiilor slabe, ar putea fi salvat de Marius Șumudică.

„Au fost oferte, fiica mea se interesează, dar nu e OK cum joacă”, a spus Mircea Rednic înainte de meciul cu CFR Cluj (0-3). Acum, se pare că Dinamo a găsit un cumpărător pentru Deian Sorescu.

Jucătorul pentru care Nicolae Badea i-a dat un ultimatum lui Rednic: „Dacă nu revine el, pleci tu!” + reacția fostului acționar
DINAMO
Jucătorul pentru care Nicolae Badea i-a dat un ultimatum lui Rednic: „Dacă nu revine el, pleci tu!” + reacția fostului acționar

Marius Șumudică îl vrea pe Deian Sorescu la Yeni Malatyaspor

Antrenorul român vrea să-și întărească echipa în vară, pentru a scăpa de zona fierbinte a clasamentului, iar Deian Sorescu este pe lista lui, potrivit Prosport.

Șumudică îl vede pe Sorescu potrivit pentru sistemul său preferat, 3-5-2, și i-ar fi cerut impresarului Cătălin Liță să intermedieze transferul internaționalului român.

„Adu-mi-l pe Deian Sorescu! Îl vreau neapărat pentru că joacă bine în bandă și are și capacitate mare de efort. Vorbește cu Dinamo și vezi câți bani vrea pe el. Vreau să facem tot posibilul să îl luăm!”, ar fi fost mesajul lui Șumudică pentru Liță, conform sursei citate.

Cotat la 1,8 milioane de euro de transfermarkt, Sorescu e golgeterul lui Dinamo în acest sezon, având 6 goluri în 15 meciuri.

Dinamo, împiedicată în vară să-l vândă pe Sorescu

Dinamo a avut în vară oferte de la Legia - 350.000 de euro, Gaziantep - 600.000 de euro și FCSB - 750.000 de euro, iar Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar al lui Dinamo, a explicat la GSP LIVE motivele care au stat la baza acelei decizii.

A fost o ofertă foarte bună pentru Sorescu, dar a existat un impediment de natură legală. Nu a fost legat de preț. Dacă exista o posibilitate legală să-l vindem pe Sorescu, l-am fi vândut atunci, pe cel mai mare preț pe care l-am obținut.

Atunci nu aveam o adunare generală a creditorilor și nu aveam o evaluare. Legal, putem vinde doar bunuri perisabile. Iar Sorescu nu e cașcaval, brânză sau mai știu eu ce pentru a-l fi putut vinde.

Astfel, și dacă primeam o ofertă foarte mare trebuia să ne asumăm o responsabilitate foarte mare. Am văzut exemple drastice, ca la U Cluj, unde jucătorii au plecat cu valoare de transfer 0, pentru că echipa nu mai putea plăti salariile, și de acolo au început niște dosare penale. Nu vrem să ajungem într-o asemenea ipostază. Aveam nevoie o adunare generală a creditorilor.

Dacă venea o ofertă de 100.000 de euro pentru Sorescu, exagerez puțin, și aveam adunare generală a creditorilor, iar creditorii spuneau să-l vindem, noi îl vindeam fără probleme 
- Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE

Citește și: 

EXCLUSIV Au trecut 21 de ani, dar Fouhami nu a uitat de Dinamo » Fostul portar, șocat de problemele „câinilor”: „Când văd că joacă pe același stadion...”

Mircea Rednic, criticat dur după ce l-a titularizat pe Sorescu împotriva lui CFR: „Nu avea ce să caute în teren. Total nepregătit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  10 Noiembrie 2021, 09:50

trebuie dat la fecesebeeeee ,asa suntem siguri ca o sa bata pe GARAGANDI ,LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!!!

paolo13
paolo13  •  10 Noiembrie 2021, 05:24
Postat de george1111 pe 09 Noiembrie 2021, 22:49

Pai atunci inseamna ca l-ati pacalit pe baiat cand i s-a oferit o scrisoare in care putea pleca ptr 1milion. Urata natie acest Muresan

L-au pacalit mai intai când bucurica, tararache si anghel i-au dat contravaloarea a 2 salarii, ca sa uite de celelalte 4. După care i-a stabilit valoarea administratorul Shrek, ca citise el pe transfermarkt! Pe mana cui a încăput FC Miliția...

paolo13
paolo13  •  10 Noiembrie 2021, 05:18

Nu mai bateti campii! Ninel a transferat virtual jumatate din campionat, doar ca sa se bage în seama. Turcii îl fac de doi lei în fiecare zi, dar îl ridicați voi, ca ***! Rușine, bă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează