FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, detalii despre conflictul cu Sorescu: „Nu e OK să intri și să te plimbi pe teren! Fiica mea îi caută echipă”

Deian Sorescu // FOTO: Imago
Deian Sorescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 12:49 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 13:17

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a dat detalii despre situația lui Deian Sorescu (24 de ani).

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

La conferința de presă susținută azi, „Puriul” a vorbit despre golgeterul „câinilor” și a povestit ce s-a întâmplat după meciul cu Gaz Metan (1-2) și despre decizia de a nu-l primi la antrenamente.

Mircea Rednic explică ce s-a întâmplat cu Sorescu: „I-am reproșat ceva și el mi-a vorbit de problemele personale”

Rednic: „Sorescu trebuia să clarifice situația”

„Ce vă interesează? De meci? Nu vreau să vorbesc de meci. Mi-aș fi dorit ca Sorescu să clarifice situația legată de ce a fost la Mediaș. Nu a fost nimic din ce se scrie. Nu a fost nimic. A fost o discuție normală, la 2-0 pentru adversar. 

Am ridicat tonul și i-am reproșat ceva tactic, iar el a început să vorbească de problemele personale. I-am zis «Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Nu e OK să intri și să te plimbi pe teren». De aceea l-am și scos. Asta a fost tot. Ulterior, și-a prezentat scuze față de mine și de colegi. 

După meciul cu Sepsi l-am chemat în birou și i-am zis «Deian, nu e OK cum ești. Nu îmi place cum te prezinți la antrenament și la meci. Ia 2-3 zile sau o săptămână liberă. Du-te la mare, la Istanbul, la munte... Nu e o pedeapsă. Uită de fotbal și relaxează-te». A doua zi a venit la antrenament. S-a antrenat cu jucătorii care nu făceau parte din lot. Să vedem duminică dacă joacă. Dinamo nu stă într-un singur jucător. Am nevoie de Sorescu, dar cel de la începutul campionatului. Când era mijlocaș.

Ați făcut o statistică legată de ce reprezintă el pentru Dinamo, dar ca mijlocaș. El a zis că vrea să fie fundaș. OK, dar fă-mi faza defensivă. În meciul cu Sepsi a fost bulevard pe partea lui. 

Trebuie să lase problemele pentru că nu se poate face nimic acum. E plătit bine, dar nu are oferte și nu e perioadă de transferuri. Să se gândească foarte bine. A pierdut și naționala, nu-mi place randamentul lui. Nu știu ce probleme are. Financiare nu are. Că nimeni nu are probleme financiare. Acum, la antrenamente, s-a prezentat mai bine. Au fost oferte, fiica mea se interesează, dar nu e OK cum joacă”, a spus Mircea Rednic la conferință.

Dacă nici pe CFR nu batem, pe cine mai batem? Eh, glumesc. Putem să aducem fanii alături de noi. Jucătorii nu au nimic pe pierdut. CFR ia campionatul an de an. Sunt jucători cu experiență, echipa e omogena, joacă în cupele europene. Dacă lipsește un jucător, nu e o probleme. Eu nu am trei jucători importanți: Itu, Filip și Răuță. Asta e...
- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Totul despre Dinamo - CFR Cluj

Citește și: 

Rednic, lăudat de unul dintre cei mai vehemenți critici: „Dinamo va câștiga cu CFR Cluj, o să vedeți!”

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
sergihne90
sergihne90  •  06 Noiembrie 2021, 18:17
Postat de valyomanyd pe 06 Noiembrie 2021, 15:44

De prost ce esti nu ai de unde sa stii ca in insolventa clubul e OBLIGAT sa fie cu salariile la zi, daca nu, intra in faliment !

e torro, ce sa-i ceri))

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Noiembrie 2021, 17:37
Postat de Dumitru Florin pe 06 Noiembrie 2021, 15:56

Daca intra Sorescu pe mana Luanei, e clar. Banii ajung la Rednic, jucatorul primeste firimiturile, iar partea clubului e pentru Muresan si Zavaleanu!

Mitica, sa fii fericit ca nu doare prostia !Erai amendat in fiecare zi pentru tulburarea linistii publice !

1198649370199221
Dumitru Florin  •  06 Noiembrie 2021, 15:56

Daca intra Sorescu pe mana Luanei, e clar. Banii ajung la Rednic, jucatorul primeste firimiturile, iar partea clubului e pentru Muresan si Zavaleanu!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează