FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Rednic, lăudat de unul dintre cei mai vehemenți critici: „Dinamo va câștiga cu CFR Cluj, o să vedeți!”

Mircea Rednic // FOTO: Imago
Mircea Rednic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 11:20 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 12:44

Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, a surprins înainte de meciul „câinilor” cu CFR Cluj.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Fostul președinte al clubului din „Ștefan cel Mare” l-a criticat de-a lungul timpului pe antrenorul Mircea Rednic, iar cei doi se judecă după ce Prunea a acuzat că Luana Rednic, fiica tehnicianului, ia comisioane importante din transferurile făcute de Dinamo.

Florin Prunea surprinde: „Dinamo va câștiga cu CFR Cluj”

Acum, Prunea a lăudat modul în care Rednic s-a comportat cu Deian Sorescu, pe care l-a exclus de la antrenamente și l-a reprimit ulterior, fiind sigur că acest gest îl va motiva pe golgeterul dinamovist.

„Dinamo va câștiga cu CFR, având în vedere ce s-a întâmplat în ultimele zile. Dacă nu spun și lucrurile bune, înseamnă că am probleme la cap. 

 Ce s-a întâmplat? Păi așa trebuia gestionată de la început relația cu Sorescu. Să vedeți acum cum o să joace Sorescu, cum o să joace colegii lui. Credeți că CFR Cluj o să aibă meci ușor cu Dinamo? O să vedeți”, a spus Prunea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Am votat planul de reorganizare. Mi-am dat acordul. Eu am vreo 40.000 de euro de luat de la Dinamo. Nu am luat niciun ban cât am lucrat acolo 
– Florin Prunea

„Sorescu e cel dinainte” 

Sorescu a revenit de joi la antrenamente, fiind luat în calcul să joace chiar din primul minut, mai ales că este golgeterul echipei, cu șase reușite. Mureșan a insistat mult pentru împăcarea lui cu Rednic, „Puriul” a cedat cu greu. 

„Sorescu este iar cel de dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și trei goluri foarte frumoase, la fel ca acelea prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit. Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună”, a declarat Iuliu Mureșan.

VIDEO Totul despre Dinamo - CFR Cluj

Citește și: 

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

EXCLUSIV Nicio șansă! Pronostic pesimist înainte de Dinamo - CFR Cluj: „Ar fi surpriza campionatului să-i bată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dodo001
dodo001  •  07 Noiembrie 2021, 16:41

Meci dificil, dar CFR trebuie sa arate de ce e echipa campioana.

mzm1
mzm1  •  07 Noiembrie 2021, 10:50

CFR are prea multe puncte, asa ca ii va da trei (sau macar unu) lui Dinamo! E foarte probabil ca toți jucatorii echipei clujene sa prinda o zi proasta tocmai cu Dinamo! Apoi isi vor intra in rol ziaristii GSP, care ne vor explica stiintific, desigur, ca baieții lui D. Petrescu sunt stresați, obosiți de prea multe jocuri la 3 zile, demoralizati de acel 0-2 din competitia europeana , bla, bla, bla!!! Prunea stie... ceva! e foarte posibil sa prinda... o zi proasta! Apoi vor veni „explicatiile docte” de la GSP: Jucatorii CFR-ului au fost obosiți, stresati, demoralizațti dupa infrangerea din Europa

corectu
corectu  •  07 Noiembrie 2021, 08:11

Scor decent,de la 3 în sus.E diferență mare de valoare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close