FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-3

Mircea Rednic, criticat dur după ce l-a titularizat pe Sorescu împotriva lui CFR: „Nu avea ce să caute în teren. Total nepregătit!”

Mircea Rednic
Foto: Imago
Mircea Rednic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 21:45 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 22:11

Florin Prunea (53 de ani), fost jucător și conducător la Dinamo, l-a criticat pe Mircea Rednic după ce acesta a ales să îl titularizeze pe Deian Sorescu (24 de ani) în meciul cu CFR Cluj, pierdut alb-roșii cu scorul de 0-3.

Prunea este de părere că fundașul dreapta nu trebuia să evolueze contra „feroviarilor” după ce nu s-a antrenat timp de două zile înaintea meciului fiind scos din lot de Rednic.

„E clar că după momentul pe care l-a avut Sorescu, după discuțiile cu antrenorul, până la urmă la intervenția altcuiva s-a întors la echipă. Total nepregătit pentru această partidă. Nu avea ce să caute în teren Sorescu. Nu cred că l-a băgat special, dar nu îl bagi! 

Jucătorul pentru care Nicolae Badea i-a dat un ultimatum lui Rednic: „Dacă nu revine el, pleci tu!” + reacția fostului acționar
DINAMO
Jucătorul pentru care Nicolae Badea i-a dat un ultimatum lui Rednic: „Dacă nu revine el, pleci tu!” + reacția fostului acționar

Îl dai afară, îl trimiți să se antreneze prin parcuri, după aia vine la intervenția altcuiva, încep discuțiile… Și îl bagi în teren! Neantrenat, n-a făcut două zile, sau cât? S-a antrenat separat de echipă. Total nepregătit! S-a și văzut de altfel că nu a fost cu mintea la joc”, a declarat Florin Prunea potrivit prosport.ro.

Florin Prunea: „Viață nu mai poate să fie între ei doi”

Deși a fost reprimit înapoi în lot de Mircea Rednic, Florin Prunea consideră că între tehnicianul lui Dinamo și Deian Sorescu nu mai poate exista nicio relație.

„S-a greșit de la început în relația cu jucătorul. Nu trebuia să te comporți de maniera asta, să îl trimiți, să îl dai afară, să nu îl lași să se antreneze cu echipa. Îl înrăiești pe jucător! Jucătorii simt lucrurile astea. L-au înrăit! Acum e clar, viață nu mai poate să fie între ei doi, din punctul meu de vedere. 

Cred că ar fi bine dacă ar reuși să îl vândă, dar el, la modul în care joacă, nu cred că în momentul de față Dinamo mai poate încasa măcar cât ar fi putut să ia la începutul campionatului”, a mai precizat fostul portar.

VIDEO De ce nu a plecat Sorescu: „Am avut ofertă foarte bună pentru el”

Citește alte știri din Liga 1:

Rapid l-a iritat pe Daniel Pancu: „Rar am văzut așa ceva”

Iordănescu e apărat, după ultimele critici ale patronului: „Edi probabil vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
514091889218839
Mihai Buzea  •  09 Noiembrie 2021, 13:22

Noroc ca vine jocul cu voluntari. Victorie MARE dinamo!!! And one sta iar în GENUNCHI!!!!

mido_
mido_  •  09 Noiembrie 2021, 08:34

Domnul Prunea comenteaza si el “la smecherie”, sa se bage in seama, ca si el citeste gsp-ul… El stie foarte bine ca pe Sorescu l-a impus domnul Badea ca titular. Doar cu o zi inainte gsp titra cu litere de-o schioapa ca domnul Rednic a primit ultimatum de la domnul Badea, ca ori il titularizeaza pe Sorescu, ori pleaca de la Dinamo. Voi, jurnaliștilor de la gsp ce ati fi facut daca vi se cerea un articol la comanda ? L-ati fi scris sau ati fi plecat de la Ringier ?!?

dvd1
dvd1  •  08 Noiembrie 2021, 22:58

nu are nici o importanta cine joaca la Dinamo, Sorescu sau neSorescu. Aia nu sint fotbalisti iar rezultatul e cunoscut de la inceput: infringere Dinamo la scor. Retrogradarea e sigura 100%. Retrageti echipa din campionat chiar azi doar atit mai e de facut

Vezi toate comentariile (3)
Comentează